Mamman ser sopgubben närma sig sonen – tittar närmare och inser vad som är på väg att hända

Det är en tidig måndag morgon och precis som vanligt svänger en turkosfärgad sopbil in vid uppfarten. En 5-årig pojke som heter Daniel tittar på med förtjusning.

Han är autistisk och tycker om att följa proceduren från håll – men just den här morgonen blev inte lik någon annan.

Den här historien blev viral under 2014 och har nu börjat spridas igen på internet – och det är inte svårt att förstå varför.

Daniel Mulligan brukade alltid stanna till och med stor entusiasm titta på när sopgubbarna utförde sin veckorutin framför familjens hus i Ojai i Kalifornien, USA. Den här morgonen var det Manuel Sanchez som stannade till med bilen och som i Daniels ögon var en riktig hjälte med sin turkosa sopbil.

– Han älskar det helt enkelt. För honom är sophämtningen som en symfoni, säger Daniels mamma Robin Newberger, enligt San Francisco Chronicle.

Efter ett tag vågade han sig på att både le och vinka åt sopgubben.

– Manuel har alltid ett stort leende till övers för Daniel, och han väntar alltid på honom varje måndag.

Den här dagen ropade Sanchez på Daniels mamma och frågade om han fick ge Daniel en liten present. Han gick fram till pojken med en stor soppåse. På insidan fanns en leksakssopbil!

Daniel hade tidigare haft en liknande leksak, som dock gått sönder. Det hade Sanchez fått nys om och nu hade han ordnat så att Daniel kunde fortsätta få leka sopgubbe. Titta bara i klippet här nedanför hur glad han blir!

– Den här lille pojken är så speciell, och han stjäl allas hjärtan direkt när man får syn på honom.

Sanchez betalade för leksaken med sina egna pengar, har företaget han arbetar för berättat. Själv ville han nog helst hålla det hemligt. Vilken hjälte!

 

Dela gärna detta vidare för att sprida lite ljus i vardagen!