Foto: Youtube/Shutterstock (bilden till höger är en genrebild och har inget med innehållet i artikeln att göra)

Mamman ska föda tvillingar åt gifta paret – men 4 veckor senare avslöjar DNA-testet obegripliga sanningen

.

Tvåbarnsmamman Jessica Allen hade gått med på att ställa upp som surrogatmamma.
Då fick hon beskedet att hon väntade tvillingar.
Men det var inte den största överraskningen – den kom i stället några veckor efter förlossningen. 

31-åriga Jessica Allen och hennes make Wardell bildade familj för några år sedan och hade fått två hälsosamma och glada ungar när Jessica bestämde sig för att ställa upp som surrogatmamma. Hon kände att hon ville hjälpa folk som inte kunde bli föräldrar på egen hand, och gjorde en så kallad IVF-behandling.

Men det var bara början på en historia som skulle få en alldeles osannolik fortsättning, och som först rapporterades av Jane Ridley i New York Post.

Foto: Youtube

Ställde upp som surrogatmamma – fick överraskning

Det var i april år 2016 som Jessica genomgick IVF-behandling, och som skulle göra henne gravid med ett annat pars barn.

– Jag valde att arbeta med den San Diego-baserade byrå Omega Family Global. Snart matchades jag med Lius, ett kinesiskt par som ville anlita en amerikansk surrogatmamma, eftersom denna praktik är olaglig i Kina, sade Jessica i intervjun i New York Post som alltså först uppmärksammade det unika fallet.

Allting gick som planerat, men lagom till ultraljudet när Jessica var gravid i sjätte veckan meddelade läkaren en liten överraskning.

– Jag ser att det finns en annan bebis, sa läkaren till Jessica och pekade på skärmen.

Foto: Shutterstock (Bilden är en genrebild för att illustrera ultraljud, och har inget med personerna i artikeln att göra).

Jessica förklarar att hon blev lite rädd men fick samtidigt höra att paret Lius var stolta över att vänta tvillingar.

Inte en gång fick Jessica höra något annat än att detta måste vara enäggstvillingar – men detta skulle visa sig inte stämma…

Foto: Youtube

Efter förlossningen som skedde i vecka 38 den 12:e december 2016 på ett sjukhus i Kalifornien, togs tvillingarna ifrån Jessica väldigt fort.

Hon hann dock se att det ena barnet var lite mörkare än det andra.

Sedan gick det ett par dagar innan Jessica fick se en bild på tvillingarna som paret hade skickat. Jessica såg då genast att pojkarna som hon förlöst bara några dagar tidigare, inte var så lika varandra.

Den ena pojken såg nämligen inte ut att vara asiatisk, utan hade samma hudton som Jessicas och Wardells andra barn.

Då började varningsklockorna ringa – men Jessica vågade samtidigt inte berätta om sin oro.

DNA-test avslöjar det ofattbara

Men ett DNA-test skulle bara några veckor senare avslöja det osannolika. Även det kinesiska paret började fråga sig själva om allting verkligen stod rätt till.

Tillslut kunde DNA-testet berätta det de redan anat: Pojkarna var inte alls tvillingar. Det visade sig att den ena pojken faktiskt var Jessicas och Wardells biologiska, tredje barn. Det blev en process men till slut lyckades paret få tillbaka sitt biologiska barn. Nu kan de äntligen känna att familjen är komplett!

Foto: Youtube

Jessicas berättelse är extremt ovanlig, men det kan alltså inträffa. Det normala är ju att mensen upphör när en kvinna blivit gravid – men i vissa, väldigt, väldigt sällsynta fall, kan den fortsätta och göra det möjligt för kvinnan att bli gravid. Trots att hon redan är gravid!

Se den underbara familjelyckan i spelaren här nedan.

Dela gärna vidare om du också tyckte detta var en otrolig historia att få ta del av!