Mamman skriker rakt ut när kameran fångar okända barnet – som sover bredvid hennes bebis

Tror du på spöken? Om du frågar mig, så tror jag egentligen inte på spöken.

Men det finns samtidigt mycket där ute som vi inte kan förklara.

När jag läste om familjens Evans så lät det minst sagt väldigt märkligt. Jag kände att det här måste jag dela med er, så läs och se vad ni tror. Kan det ha varit något övernaturligt eller var det fantastin som spelade familjen ett spratt?

Amerikanska familjen Evans, som består av mamma Laura, pappa Dean och 1,5 år gammal sonen Sebastian, var med om något som gav mig kalla kårar.

Som många föräldrar hade familjen skaffat en babymonitor med kamera, så de kunde kaste ett vakande öka på sonen inne i sitt rum om natten. 

Men en natt visade kameran något som fick mamma Laura att skrika rakt ut.

Där i Sebastians säng såg hon konturerna av ett annat barn – det såg ut som en liten bebis som låg och sov bredvid hennes pojke.

Hon rusade genast in i Sebastian rum, men när hon kom in så låg han helt själv i sin säng.

Sebastian brukar sova med en nallebjörn, men just den här kvällen gjorde han inte det. Så mamma Laura gick tillbaka till sitt sovrum. Kanske hade hon sett fel?

Men när hon tittade i babymonitoren igen – såg hon återigen ett litet barn som låg bredvid hennes son. 

Så hon väckte sin make och tillsammans sprang de in i sonens rum. Men återigen så låg han själv i sin säng. Föräldrarna var helt klart uppjagade och skrämda vid det här laget. Kunde det verkligen stämma, eller såg de i syner? 

Sonen Sebastian sov dock vidare, lugn som en filbunke. 

Så vad tror ni? Såg familjen i syne eller var det något, märkligt, där i sängen bredvid Sebastian? Familjen har delat med sig av bilderna från sin kamera, här i filmen. Se den själva, DELA och skriv vad ni tror! 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna