Mamman som gjorde ”Chewbacca-klippet” får presenter för tusentals dollar som tack.

Candace Payne är en vanlig mamma från Grand Prairie i Texas med ett ovanligt glatt humör. Häromdagen gick hon bestämde hon sig för att ge sig själv en liten födelsedagspresent när hon var ute och shoppade på affären Kohl’s, som är en stor kedja i USA. När hon strosade genom hyllorna hittade hon något som hon kunde låta bli att köpa. En leksaksmask som av någon anledning tände ett ljus av lycka i hennes hjärta. På vägen till bilen var hon så upprymd att hon visste att hon var tvungen att filma sig själv när hon öppnade paket. Candace döpte filmen till ”the simple joys in life” och JÖSSES hade hon rätt?! Videon har blivit viralt guld och och hennes otroliga glädje har idag smittat över hundra miljoner människor. Alla har skrivit om filmen, vi också, och om du inte har sett så kolla på en gång. Det är fantastiskt! Efter att ha sett Candace otrolig skratt har tusentals människor tagit sig till affären Kohl’s för att köpa samma mask som Candace. Så nu har Kohl’s gjort det enda rätt och belönat Candace ordentligt för alla gratis reklam. De kom till hennes hus med en ordentlig överraskning! Skönt att Candace inte måste dela sin älskade mask längre! Och jag blir glad av att företaget ser till att belöna henne. Det är hon verkligen värt. Se filmen nedanför!

Se Candace och hennes barns reaktioner när de får reda på att de fått inte bara leksaker utan presentkort och poäng vädra flera tusentals dollar!

Dela gärna den här artikeln om du, precis som Candace också tycker att de är de små sakerna som kan ge mest glädje i livet.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna