Mamman tog rörande bild på sin dotter och mormor i sängen. Historien bakom bilden berör tusentals.

När Kristine Kinninger kom hem från en resa med jobbet fann hon sin lilla dotter sovandes i sängen tillsammmans med Kristines mormor. De låg tätt intill varandra och höll varandra i handen. Kristine blev väldigt berörd av det hon såg och passade på att ta en bild på dem. Hennes bild publicerades nyligen på facebooksidan Love What Matters tillsammans med en text som Kristine skrivit. Hennes historia hyllas nu av tusentals människor. Du kan läsa den här nedan.

”Jag kom precis hem från en affärsresa och gick in för att säga hej till min mormor i hennes rum. Där hittade jag min lilla dotter och henne hand i hand. Bilden visar kärleken mellan fyra generationer (det är 86 år emellan dem). Jag älskar dem.

Jag kommer ihåg när jag var i min dotters ålder och fick min mormor att lova att hon skulle leva tills jag var 40 år (för ett barn är det en hel evighet). Och när jag sen i 20-årsåldern gick igenom en skilsmässa kommer jag ihåg att jag var rädd att inte hitta kärleken i tid, och att mina kommande barn inte skulle hinna träffa denna fantastiska kvinna. Jag är så glad att mina böner blev hörda. Nu hoppas jag att jag får många år efter 40 tillsammans med henne.”

Kristines berättelse är verkligen ett bevis på hur stark kärleken mellan äldre och yngre generationerna kan vara.

Har du någon mor- eller farförälder som betyder extra mycket för dig? Eller har du kanske ett barnbarn som du älskar väldigt mycket? Glöm inte bort att berätta för dina nära och kära hur betydelsefulla de är för dig i ditt liv.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna