Mamman trodde aldrig sonen skulle få fira jul. Nu sprids Jaxons fina möte med tomten av tiotusentals.

Vi på Newsner har tidigare skrivit om Jaxon Buells gripande berättelse. Pojken som föddes med den sällsynta missbildningen, Microhydranencephaly, som innebär att han saknar delar av hjärnan och skallbenet. Få trodde att han skulle överleva, men trots de dåliga oddsen överbevisade Jaxon alla genom att till en början få fira sin 1-årsdag. Nu skriver vi om den starka pojken igen, som sedan en tid numera går under namnet ”Jaxon Strong”. Jaxon är nämligen på god väg att få fira sin andra julafton och har de senaste dagarna fått träffa jultomten.

Detta ”mirakelbarn” har värmt så många hjärtan med sin starka historia och uppdateringarna på Facebook från hans mamma Brittany Buell får tusentals att följa hans resa. Många var det säkerligen som fällde en tår när de fick se de fina bilderna från senaste uppdateringen av Brittany.

Detta då Jaxon fick träffa Tomten.

Bildkälla

01

”Jag är glad att kunna rapportera att det vi bevittnar är en av de bästa ögonblicken som Jaxon haft och vi bara hoppas att det fortsätter. Vi är bara så lättade och glada att få följa vår sons resa och att få se hur han växer”, skriver Brandon Buell, Jaxons pappa, på Facebook.

Bildkälla

02

”Jag vill skicka ett julkort till hela världen från mig, mamma och pappa. Tack för allt ert stöd! Hälsningar från min familj till er. God jul, trevlig jul-ledighet och gott nytt år! #JaxonStrong.”

Familjen delade också julkortet ovan där Jaxon och hans familj tackar för allt stöd de fått. ”Han har verkligen lämnat avtryck hos många världen över”, skriver Brandon Buell.

Bildkälla

03

”När vi närmar oss den här julen, känner vi oss överväldigade att Jaxon får vara med oss och fira sin andra jul och ytterligare ett nyår. Att han fortfarande lär sig saker och blomstrar varje dag. Hans historia har verkligen växt och blivit så stor under de 15 månader han varit med oss”, skriver familjen på sin Facebooksida.

04

De tackade också världen för att de fortsätter stötta Jaxon och familjen.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna