Mamman trodde att hon handlat vanliga kuddar – sedan hör hon sonen skrika

Mamman trodde att hon köpt kuddar med blomstermotiv som skulle pryda hemmet, men när sonen skrek till upptäckte hon det pinsamma. 

Tänk dig att du gjort fint hemma för att du får över gäster. När du slänger ett öga på dina nyinköpta kuddar ser du att motivet föreställer manliga könsorgan istället för blommor som du trodde. Ganska pinsam situation va? 

Det hade kunnat bli ett scenario för en mamma i USA. Hon köpte dessa kuddar som ser ut att ha blommor som motiv, men när man tittare närmare så finns en intressant detalj i mönstret. Kan du se vad? 

 

Det blommiga mönstret gömmer manliga könsorgan, vilket mammans son roades av. När han la ut bilder på kuddarna och berättade om mammans inköp reagerade de flesta med positiva kommentarer, vilket fått mamman att hålla kuddarna framme. 

”De ligger på soffan i vardagsrummet året om. Alla som lägger märke till dem älskar dem. De flesta lägger inte märke till dem först för att de inte förväntar sig att de ska vara där, men när någon pekar ut dem (vilket någon alltid gör), så får alla en kick av dem”, skriver sonen enligt Mashable.

Säga vad man vill, men tanken på vad blom-motiven gömde får åtminstone mig att le. Dela gärna om du tror att andra kommer att le när de upptäcker detaljen.