Mamman tvingas lämna sina barn när hon är på sjukhuset, hennes knep räddar deras liv

Alla föräldrar vill skydda sina barn från all världens faror, men ibland ställs man inför situationer där det är svårt att avgöra vad som är bäst.

Jodie Norton har fyra barn som hon älskar över allt annat och allt hon gör vad som helst för deras skull.

En dag drabbades hon av en extrem smärta i magen, hon visste att det var illa och var tvungen att åka direkt till sjukhuset. Med sig hade hon två av sina söner, de var då åtta och tio år gammal.

Instagram/Timewellspent

Väl där ringde hon efter en granne som lovade att komma och hämta hennes barn och köra dem till skolan, skriver The Daily Mail.

Medan hon undersöktes satte sig pojkarna utanför sjukhusentrén och väntade på att bli upplockade. Jodie hade en brusten cysta på äggstocken, det var det som orsakat smärtan.

Det ingen visste var att det skulle ta hela 40 minuter innan grannen anlände.

När pojkarna kom hem från skolan berättade de för sin mamma om vad som hade hänt under tiden de väntade, och hon fick sitt livs chock när det gick upp för henne hur illa det kunde ha gått.

Men tack vare ett knep som hon lärt dem tidigare slutade allt bra.Medan pojkarna snällt väntat utanför entrén som de blivit tillsagda, kom det fram en kvinna och två män och bad barnen om hjälp.

De ville att pojkarna skulle följa med till toaletten, det var någon som var svårt sjuk som låst in sig. Om bara pojkarna kunde be personen komma ut skulle allt bli bra.

Instagram/Timewellspent

Men pojkarna som var smartare än så tackade nej och satt kvar på sin plats. De okända människorna försökte gång på gång övertala dem men de stod på sig och rörde sig inte ur fläcken förrän deras granne kom och hämtade dem.

När de hoppade in i bilen såg de kvinnan och de två männen gå fram till toaletten, ut kom en tredje man som anslöt sig till gruppen och tillsammans hoppade de in i en bil och körde iväg.

Det var ingen därinne som behövde hjälp, antagligen skulle pojkarna ha blivit kidnappade om de följt med.

Knepet som Jodie lärt sina pojkar, och som antagligen räddade deras liv: En vuxen ber aldrig ett barn om hjälp.

När de okända personerna bett Jodies söner om hjälp visste den äldsta, CJ, direkt att det var onda människor.

Jodie har även en blogg där hon ger råd till föräldrar om hur man uppfostrar sina barn att bli självständiga, säkra och ta ansvar.

Knepet som räddade hennes barn är så enkelt att alla föräldrar genast borde lära ut det till sina söner och döttrar.

Instagram/Timewellspent

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook, så att fler föräldrar får ta del av det smarta knepet!