Mamman upptäcker att det rinner blod från dotterns fot – tar av skon och inser det otäcka

Jag vet många tjejer och killar som är tokiga i snygga skor, och vissa tycker till och med att det är viktigare att skorna ser bra ut än att de är bekväma. Men en sak kan vi nog alla vara överens om: Barn ska ha bekväma skor. Det tycker även Lisa Connor som köpte ett par rosa sandaler från modekedjan Next till sin 2-åriga dotter i födelsedagspresent.

Men skorna visade sig vara allt annat än bra för dotterns fötter. Nu vill mamman varna andra föräldrar.

Dottern Esmé hade bara haft på sig skorna i en halvtimme när hon plötsligt började gråta av smärta. Mamman upptäckte då att dotterns fötter var täckta av blod.

”Esmé var alldeles förtvivlad. Jag kunde inte tro att det var sant eftersom hon bara haft dem i en halvtimme. Hon hade liksom inte sprungit runt i dem i timmar, utan bara gått lite i trädgården runt huset”, sa Lisa Connor för Metro UK.

Hon säger att hon är medveten om att nya skor kan skava i början, men det här var inte något vanligt skoskav. Hela dotterns fot var täckt av blod.

Twitter

Esmés pappa fick trösta dottern i en timme efteråt, och händelsen förstörde hela hennes födelsedag.

Familjen bor i Blackpool i England och Lisa hade köpt skorna för 8 pund på Next. Modekedjan, som även finns etablerad i Sverige, meddelade att de ska undersöka om det var något fel på skorna som Lisa köpte. Men Lisa anser att kedjan borde sluta sälja dem helt. 

”Andra föräldrar som har sett mina bilder har skrivit till mig och berättat att de haft liknande problem. Jag hoppas att detta inte händer någon annan”, berättar Lisa.

En talesperson från Next säger dock att de aldrig har hört talas om detta problem innan.

Skorna heter Jelly Sandals och säljs bland annat i Next:s webshop. Det har nu gått 9 månader sedan Lisas dotter skadade sig på skorna, och de finns fortfarande kvar i webshoppen.

Dela gärna Lisas varning med alla föräldrar du känner. Jag hoppas att inga fler barn ska behöva utsättas för detta!

Publicerad av Newsner familj