Mamman vaggade sin dödssjuke son. Men sedan sker ett mirakel som chockar läkarna. Nu har tusentals berörts av den fina historien.

Läkarna gav föräldrarna det tunga beskedet: Er son kommer troligen inte att klara födseln. Men föräldrarna vägrade ge upp. Sedan hände något som skulle förändra allt.

Lyckan var total för Karen och Brian Wollman när det visade sig att Karen var gravid med parets tredje barn. Men snabbt skulle glädjen förvandlas till en mardröm när det visade sig att den lilla pojken, som förutom att ha downs syndrom, led av ett medicinskt tillstånd som gjorde att hans kropp svällde upp och fylldes med vätska. Läkarna förvarnade föräldrarna om att pojken troligen inte skulle klara födseln.

Bildkälla

Skärmavbild 2015-08-11 kl. 09.38.06

Men föräldrarna vägrade ge upp. I stället sjöng Karen en sång för sin son medan han låg i hennes livmoder för att skänka hopp.
”Jag sjöng ‘This Little Light Of Mine’ varenda dag”, säger Karen.

Bildkälla

Skärmavbild 2015-08-11 kl. 09.41.25

Och sjungandet tycks ha haft effekt. När den lilla pojken förlöstes via ett akut kejsarsnitt 35 veckor in i graviditeten andades han fortfarande. Men läkarna var alltjämt skeptiska. Pojkens njurar var utslagna och läkarna gav honom endast ett fåtal dagar att leva. De frågade därför Karen och Brian om de hade någon sista önskning.

Bildkälla

Skärmavbild 2015-08-11 kl. 09.42.12

Det hade Karen. Hon ville få in sin gungstol till sjukhuset så att hon kunde gunga sin lilla son för första och kanske sista gången.

Bildkälla

Skärmavbild 2015-08-11 kl. 09.43.05

Och nu skedde nästa mirakel. I takt med att Karen gungade den lilla pojken blev han stegvis bättre och bättre. Efter sex månader var han tillräckligt pigg för at kunna åka hem med sin familj.
”Han är inte ett medicinskt mirakel, han är ett riktigt mirakel”, säger läkarna om pojken.

Bildkälla

Skärmavbild 2015-08-11 kl. 09.44.26

Idag är pojken, som fått namnet Renner, två år gammal. Han är lekfull och pigg, men får fortfarande medicinsk vård på grund av den tuffa tiden efter födseln. ”Det går inte en dag utan att vi är tacksamma. Varje hjärtslag är ett slag av tacksamhet”, säger mamma Karen.

Bildkälla

Skärmavbild 2015-08-11 kl. 09.45.21

Lille Renner är sannerligen ett mirakel. Vilken liten kämpe han är som tog sig igenom alla de tuffa utmaningar livet ställde honom inför. Jag önskar honom ett riktigt långt och lyckligt liv!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna