Mamman ville bara göra sin son lycklig – bilderna visar det fruktansvärda resultatet

Paola, 38, är mamma till fyra underbara barn. 

Men hon är även offer för våld i nära relationer. 

Nu sprids hennes frukansvärda bilder över internet – som en varning till människor i liknande situationer. 

Varning för starka bilder.

Det här är Paola Lola Mascambruni och hennes fyra barn. Precis som vilken familj som helst har de precis ätit en god middag, skrattat och njutit av varandras sällskap på en restaurang. 

Men 2009 blev ett år där livet tog en vändning för Paola. 

Det var då hon träffade Rodrigo på sin arbetsplats. De blev genast förälskade i varandra och inledde en relation. De levde lyckligt tillsammans med sina barn från tidigare relationer – och skulle och strax få beskedet: 

De väntade sitt första gemensamma barn, Valentino. 

Men allt skulle komma att ändras – och livet ta en ny vändning för Paola och familjen. 

En dag när Paola var i andra månaden tappade Rodrigo humöret – och kastade ett glas i ansiktet på henne. Några dagar senare bet han henne i kinden. 

Ändå förlåt Paola honom. Tills en tredje incident inträffade – då agerade Paola och kastade ut honom. 

De träffade inte varandra igen förrän det var dags för sonens födelse. Rodrigo kom till sjukhuset för att närvara vid förlossningen, men kunde inte kontrollera sitt humör och sjukhuspersonalen tvingades därför avvisa honom från platsen. 

Paola träffade en annan man men det förhållandet rann ut i sanden. 

Samtidigt ville hon inte att Valentino skulle växa upp utan en pappa. Det gjorde att hon fick dåligt samvete. Hon tog kontakt med Rodrigo igen. 

Det här var i slutet av 2015 och Rodrigo verkade vara en förändrad person. 

Han bad om ursäkt otaliga gånger och gjorde allt för att få en ny chans. 

De kom överens om att bo i olika lägenheter och att de skulle ha delad vårdnad om Valentino. Varje helg skulle han få spendera tillsammans med sin pappa. 

Det fungerade inte. 

Andra helgen knackade det på hemma hos Paola. Det var Valentino. 

Han hade sprungit hem gråtandes till mamma och berättade för henne att Rodrigo hade slagit honom. 

Paola tog kontakt med pappan men fick ett tydligt svar – han hotade att döda henne. 

Trots alla tidigare hot och fysiskt våld hade Paola aldrig tidigare gått till polisen för att anmäla honom. 

Men nu bestämde hon sig: Det var dags att polisanmäla. 

Några månader senare var Rodrigo med om en motorcykelolycka. Ännu en gång vände han sig till sin ex-flickvän och bad om en andra chans. Paola lyssnade och i mars i år möttes de igen. Rodrigo ska ha försökt bjuda till lite extra, men när han inte fick några komplimanger eller lovord brast det igen i huvudet. 

– Han låste dörren och drog ut mig. Hon greppade mina axlar och slängde mig så hårt mot ett fönster att det gick sönder. Han slog och sparkade mig över hela kroppen och försökte till och med strypa mig. Det snällaste han hade att säga var ”hora”. Jag bad honom att lugna ner sig. Jag sa: ”Snälla Rodrigo, du kommer att döda mig”. Hans svar? Att det var precis vad han gjorde, säger Paola enligt Heftig

Misshandeln pågick under hela två timmar och Paola gjorde allt för att ta sig ur hans grepp.

Hon skrek på hjälp. Men ingen hörde henne. 

Till slut lyckades hon ändå fly via bakgården. Hon ropade efter hjälp, men ingen vågade gripa in. Det hela slutade med att någon ringde polisen och Paola kördes till sjukhus. 

Hon hade tur som överlevde den brutala misshandeln. Det visade sig att hon drabbats av en fraktur, bruten näsa, lösa tänder och hematom över hela kroppen. 

Rodrigo dömdes till fängelse för våld i hemmet. 

Varje gång hade Rodrigo lovat att bättra sig. Men det gjorde han inte. Paola förlät helt enkelt en psykopat och det höll på att kosta henne livet. 

Nu sprids hennes historia över internet och i olika medier i världen. Själv delar hon med sig av sin historia i sociala medier för att varna andra. 

© Todo Notocias (Youtube)

Våld i nära relationer är inte ovanligt men aldrig acceptabelt – och misstänker du att någon i din närhet är drabbad ska du inte tveka att ta kontakt med polisen. Dela gärna med dig av Paolas historia till dina vänner för att uppmärksamma dem på denna viktiga fråga.