Mammans blir gravid efter makens död – står mållös efter upptäckten på ultraljudet

Ibland är glädje och sorg sammanflätade med varandra. 

När livet rasar samman kan det vara svårt att se hur något ska kunna bli bra igen, men någonstans i all sorg brukar ljuset ha en förmåga att tränga sig in. 

Courtney Hill fick uppleva detta på nära håll, när hennes make Bryan plötsligt ryktes ifrån henne och familjen. 

Bryan jobbade länge som soldat i den amerikanska armén och tjänstgjorde bland annat i Irak, Kuwait och Afghanistan. Under årens lopp hand han hamnat i många farliga situationer, men Bryan kom alltid hem oskadd. 

När Bryan sade upp sig från jobbet som soldat såg både han och Courtney fram emot en betydligt mer avslappnad och lycklig framtid.

Vad de inte visste var att katastrofen lurade runt hörnet. 

© Facebook

I februari 2016 omkom Bryan i en tragisk bilolycka. Courtney förlorade inte bara sin älskade make – deras dotter Reagan fick också farväl av en underbar pappa. 

Snart var Courtney helt upptagen med förberedelserna inför begravningen. Mitt i allting fick hon några överraskande nyheter; hon var gravid igen.

Under begravningen steg hon fram till Bryans öppna kista och viskade i sin avlidne mans öra: ”Älskling, du ska bli pappa igen”.

© Facebook

Månaderna passerade och Courtney bearbetade sin sorg. Hon försökte – så gott hon kunde – anpassa sig till en ny vardag.

Tyvärr blev allt tuffare när Courtney började att plågas av svåra buksmärtor. Av rädsla för ett missfall, sökte hon upp sin läkare.

Det var då Courtney fick ytterligare några nyheter, som omkullkastade hennes värld.

Läkarna kunde se två pojkar och en flicka på ultraljudet! Hon minns fortfarande tydligt ögonblicket:

”Jag var helt mållös. Men jag var också överlycklig över att få ytterligare tre leenden som påminner om Brian”, berättade hon i en intervju med CBS Chicago.

© Facebook

Tyvärr finns det många risker med att vänta trillingar och när Courtney gjorde ytterligare ett ultraljud nåddes hon återigen av hemska nyheter.

En av trillingarna, Brady, hade inte längre hade några hjärtslag. 

De två andra bebisar, Miles och Harper, mådde dock bra och föddes friska.

Tillsammans med dottern Reagan är Miles och Harper mamma Courtneys stolthet och glädje. Hon ser fram emot att uppfostra sina barn, för hon vet hur stolt pappa Bryan skulle vara över sina barn. 

© Facebook

Folk brukar fråga henne om Miles och Harper är tvillingar, men då nekar Courtney.

”Nej, de är trillingar som saknar sin bror”, säger hon stolt. 

© Facebook

Naturligtvis hon sörjer sin man och sin förlorade son, men hon finner styrka i de som fattas henne, men ändå vakar över familjen. 

Bryan var en kämpe, en stark man och kärleksfull. Hon är glad för varje dag hon får med sina barn, för deras pappa får aldrig chansen att se dem växa upp. 

© Facebook

Eftersom Courtney har upplevt med egna ögon hur bräcklig lycka kan vara, så har hon lärt sig att uppskatta varje dag med sina små älsklingar.

Familjen har inte haft det lätt, men tack vare stödet från vänner och familj ser Courtney ljust på framtiden. 

© Facebook

Deras resa är verkligen ett exempel på att att människor som får ut mest av livet, är inte de som har levt ett sekel, utan de som försöker att ta vara på varje minut.

Gilla och dela gärna om du önskar Courtney och hennes fina barn all lycka till i framtiden!