Mammans brev till kassörskan som gjorde sonens dag sprids som en löpeld.

När Kimberly Grandinette var och handlade i sin lokala matbutik, gjorde hennes 3-årige son något oväntat. Kimberly yngste son har nämligen varit på sjukhuset de senaste dagarna. Den 3-årige brodern har varit orolig och inte haft helt lätt att hantera beskedet. För vilken storebror skulle vara orolig för sitt yngre syskon? Den äldre brodern har känt sig lite nere, eftersom han förmodligen inte skulle få fira jul med sin lillebror. Förmodligen var det därför denna kassörska, som heter Kristen, gjorde ett ganska stort intryck med en liten gest. Mamman Kimberly blev så förbluffad av kvinnans vänlighet och hur mycket det gjorde för att lysa upp sin sons dag, att hon bara var tvungen att ta ett kort på händelsen. Det kunde ha stannat där, men till kortet skrev hon också ett meddelande till kassörskan på Facebook… Nu har hennes brev delats av tiotusentals och det är verkligen ord som värmer mitt bröst.

Här är Kimberly familj:

kimban

Så här skriver småbarnsmamman till kassörskan i matbutiken:

”Jag ville bara berätta om en fantastisk upplevelse jag hade i dag. Min tre år gamla son och jag gick igenom kassan i slutet av vår shoppingrunda..”

kimberly7

”Jag berättade för kassörskan, Kristen, att min nyfödda son låg på sjukhuset just nu och att mina tre år gamla har en rätt tuff tid med alla förändringar hemma. Då frågade min treåring hon han fick hjälpa till att scanna in alla varorna”

scanna

”Hon tittade på min son och sa: ”Självklart”. Hon tog med honom bakom kassan och var så tålamod med honom. Hon lät honom hjälpa henne att scanna kuponger och hon fick honom att känna sig viktig och som en riktig medarbetare”.

cann1

”Min pojke hoppade bokstavligen ut ur butiken med ett leende på läpparna. Tack, Kristen, för att du gjorde min sons dag (och min dag!) lite ljusare. God Jul!!”

Foto: Facebook

Tänk att en sådan liten vänlig gest från en främling kan betyda så mycket. Denna lilla vardagshistoria är kanske inget som går till världshistorien, men den kan nog hjälpa många att inspireras. Man kommer långt på lite vänlighet! Dela gärna vidare om du tycker att Kristen förtjänar att uppmärksammas för sin fina gest!