Mammans klockrena regellista är lösningen för alla som vill vara ifred på toa – nu hyllas den av tusentals

Som förälder är det en lyx att få gå på toaletten ifred, det kan alla som någon gång passat barn skriva under på. Att någon drar i handtaget, bankar på dörren eller skriker om att få komma in hör till vardagen, men det kan vara väldigt stressande. 

En mamma i USA tyckte att det kunde bli rätt tröttsamt att aldrig få gå på toaletten, så hon tänkte ut en supersmart lösning på problemet. Efter att hon delat med sig av sin briljanta regel-lista sprids den nu som en löpeld på nätet, och vi förstår varför. 

Om mamma är i det här badrummet är det inte tillåtet att: 

1: Knacka, undantaget är om huset brinner eller någon blöder och/eller är död.

4: Skicka in lappar av något slag, speciellt inte sådana som har rutor som ska kryssas i. Ställ dig själv den här frågan innan du knackar… ”Kan jag överleva de följande två minuterna utan mamma?”.

3: Vänta på mig bara några centimeter från dörren och sedan skrika på mig när du får dörren i ansiktet, som om det skulle vara mitt fel.

2: Skrika frågor till mig om duschen är i gång. TIPS: JAG KAN INTE HÖRA DIG!

Facebook/Practical Parenting

Efter att bilden postats på Facebooksidan Practical Parenting har den delats över 14 000 gånger, och mammans idé hyllas som genial. 

Många känner garanterat igen sig i att inte få vara ifred i badrummet, och jag kan tänka mig att barnen blev förvånande när de fick se lappen. Dela gärna om du också tycker att mammans regel-lista var ett genidrag.