Mammans märkliga pizzabeställning chockade alla. Men det räddade livet på hela hennes familj.

De anställda på Pizza Hut i Florida fick nyligen ett märkligt meddelande på ett av sina kvitton. Men tack vare deras snabba handlande, och mammans mod, kunde flera liv räddas. Även om den här historien är sorglig, så är jag lycklig över att det slutade lyckligt!  

Cheryls Treadways pojkvän fick ett utbrott hemma i huset och plockade fram en kniv. Mannen tog Cheryls och hennes barn som gisslan under några kaotiska timmar. Till slut lyckades hon prata honom till rätta, så hon fick använda mobiltelefonen till att beställa pizza.

Lyckligtvis hade Cheryl tillräckligt med tid att beställa en pizza med hjälp av Pizza Huts app, där hon i hemlighet lämnade ett meddelande.

Hon skrev ”911 gisslan, hjälp” i kommentarsfältet till beställningen. De anställda såg det och bestämde sig för att handla direkt. De ringde omgående polisen.

Polisen anlände till platsen och lyckades till slut tala pojkvännen till rätta. De lyckades sedan eskortera Cheryl och hennes barn till säkerheten. Tack och lov kom ingen till skada.

Pojkvännen greps och står nu inför rätta. Efter händelsen hyllade myndigheterna Cheryl och Pizza Hut-personalen för deras snabba agerande.
– Jag har varit här 28 år och aldrig, aldrig varit med om något liknande, säger Pizza Hut-chefen Candy Hamilton.

ABC Breaking US News | ABC Politics News

År 2014 anmäldes nästan 30 00 fall av misshandel mot kvinnor över 18 år i Sverige. Av dessa kan cirka 18 000 vara fall där gärningsmannen är någon som kvinnan hade eller tidigare hade haft en nära relation med. Det är extra tragiskt när barn finns med i bilden, därför tycker jag det är extra starkt och modigt av Cheryls att agera som hon gjorde!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna

Dela gärna den här otroliga historien till dina vänner med hjälp av knappen här nedan.