Man hjälper familj att ta ett foto – plötsligt brister han ut i gråt och frågar om han får ta deras son

En familj var på ”Disney world” på semester med deras lilla son när något väldigt märkligt inträffade.

Väl på ”Disney World” träffade familjen ett par, en man och en kvinna. Familjen frågade mannen i paret om inte han kunde ta ett familjefoto på dem, enligt Western Journal.

Sekunder senare brast mannen ut i gråt och ställde en mycket märklig fråga.

 

Taylor Fisher begav sig till ”Disney World” tillsammans med sin man Chris och deras son Oliver. Det skulle bli en helt vanlig och mysig familjesemester – men som slutade på ett ganska märkligt vis.

Paret tar ett foto åt familjen

Ett främmande par dök upp och familjen passade på att fråga dem om de inte kunde ta ett familjefoto på dem framför Eiffeltornet. Sagt och gjort, tog mannen i paret kameran och fotade den söta lilla familjen Fisher. De utbytte inte så många ord, utan skiljdes åt efter fotot var taget, enligt Western Journal.

Posted by Taylor Fisher on Friday, 14 July 2017

Paret kommer tillbaka gråtandes

Men bara en stund senare träffade familjen Fisher på det här paret igen. Den här gången grät mannen och berättade att de hade letat efter dem. Han introducerade sig som Scott och hans flickvän Sally.

Familjen Fisher blev givetvis lite fundersamma och Scott övertalade de att han ”inte är obehaglig” men att han hade en fråga.

Posted by Sally J. Drescher on Saturday, 27 September 2008

Deras ett-åring firade sin födelsedag i himlen

Först berättade Scott att han och Sally hade fyra underbara barn. Tre av dem lekte i parken med sina mor- och farföräldrar, medan deras fjärde, vid namn Duke, firade sin första ett-års-dag i himlen.

Lilla Duke gick bort i mars, men skulle ha fyllt ett år den 1 juli, vilket råkade vara samma dag som Scott och Sally hade sprungit på familjen Fisher på ”Disney World”.

Frågade om de fick ta med sonen Oliver

Till minne av Dukes första födelsedag, frågade Scott och Sally om de kunde få ta med familjens lilla Oliver på en shoppingrunda i ”Musse pigg-shopen”. Mamma Taylor skulle säkert i normala fall ha tyckt att det vore konstigt att låta främlingar ta deras son på en shoppingrunda, men hon kände genast ett medlidande och kände sig så pass trygg med deras berättelse att hon tillät de att ta med Oliver, enligt Western Journal.

Lilla Oliver hjälpte paret att läka

Taylor valde att dela denna tragiska men också fina upplevelse hon fick med paret Scott och Sally, på Facebook.

”Genom ett agerande av deras egna generositet, fick jag träffa ett par som hade börjat läka från sorg och smärta av att förlora något så älskvärt”, skrev Taylor Fisher.

På ”Musse pigg-shopen” köpte paret en hel del leksaker åt Oliver som han själv fick välja ut. Taylor förstod att Oliver hade hjälpt paret i deras läkande och hon fann en enorm trygghet i det. Paret blev överlyckliga över att få spendera tid med familjens son, som om det vore deras egen.

I svåra stunder kan godhjärtade människor göra en enorm skillnad för människor som lider.

Vilken fantastisk familj som uppfyllde parets oväntade önskan! Sprid gärna detta vidare för att hylla den här underbara familjen för deras hjärtan av guld.