Mannen försöker våldta flickan – när pojkvännen kommer hem ångrar han sig bittert

När jag möttes av den här bilden blev jag rädd, och undrade vad som kunde ha hänt, ansiktet var svullet och fullt av blåmärken. Men när jag fick veta sanningen bakom blev jag skräckslagen.

Våld är någonting jag avskyr och ska aldrig vara lösningen på ett problem, men i vissa lägen är det mer förståeligt än andra.

Altus

Mannen på bilden är 52-åriga William L. Mattson, det var nyårsafton och han ville spendera kvällen med sin brorson och hans flickvän.

När flickvännen kom hem till huset där de skulle vara hade pojkvännen inte kommit hem än, han var på fest och det skulle dröja en stund innan han anslöt.

Men William var där och den intet ont anande tjejen stannade kvar för att vänta in sin kille.

När han kom hem lite senare hörde han snyftljud från sovrummet, han sprang genast dit och hittade sin farbror liggandes ovanpå sin flickvän. Hon var naken medan William fortfarande hade kläderna på sig.

Han blev rasande och började genast att slå sin farbror och han slutade inte förrän han var ute ur huset, och ringde då polisen.

När polisen anlänt hävdade William att han var oskyldig och att tjejen hade samtyckt till sexuellt umgänge.

Någonting hon själv säger inte stämmer.

Tinker

När pojkvännen fick höra farbrorns bortförklaring ska han ha tagit sats och svingat ytterligare ett slag till mot mannens ansikte skriver NY Daily News.

Brorsonens våldsamma agerande ska dock ha avskrivits som självförsvar av polisen.

Att förgripa sig på någon är i alla lägen fullkomligt oacceptabelt, och värre blir det när det dessutom är utnyttjande av någon som är mycket yngre.

Att komma på en släkting göra någonting så fruktansvärt mot någon man älskar måste vara som att se hela ens liv rasera framför ögonen.

Jag vet inte hur jag hade reagerat om detta hade hänt mig eller någon i min närhet, men jag hade nog haft svår att tänka klart, även om jag tycker man ska undvika våld så långt det går.

Hur hade du reagerat i en liknande situation?

Twitter/CarlLavin

Dela gärna detta med dina vänner på Facebook om du också tycker att straffen borde bli hårdare för alla som begår sexuella övergrepp.