Mannen friar till sin flickvän framför Celine Dion – reaktionen är obetalbar

Att få vara med om det perfekta frieriet är nog något alla drömmer om.

Det fixade sannerligen Nick Janevski när han gick ner på knä och friade till flickvännen Austin McMillan – mitt framför hennes idol Celine Dion.

Båda kvinnornas reaktioner är helt underbara.

Paret Nick Janevski och Austin McMillan har varit tillsammans i ett halvår. De träffades på gymmet genom gemensamma vänner. 24-åringarna, som bor i Las Vegas, har umgåtts så gott som varje sedan de sågs första gången – och kärleken har vuxit sig allt starkare.

McMillan, som ska öppna en restaurang tillsammans med sin familj, är ett stort fan av artisten Celine Dion. När hon blev upphämtad av sin blivande make i oktober kom Titanic-sångerskans dunderklassiker ”My heart will go on” på i bilen. Sedan dess har det blivit en vana för Janevski att spela låten varje gång han plockar upp sin flickvän.

Bildkälla: Buzzfeed / Austin McMillan

Det var också på så sätt som han kom på det perfekta scenariot för ett frieri.

Janevski har tidigare varit Celine Dions managers personliga tränare, vilket gjorde det möjligt för han och hans flickvän att få träffa superstjärnan. McMillan berättar för BuzzFeed att hon ”höll på att flippa ur” då paret hade fått höra att de enbart hade 30 sekunder på sig att få prata med Dion – och det 24-åriga fanet visste inte vad hon skulle säga på så kort tid.

Hon var dock helt ovetande om att träffen med hennes idol inte var den enda överraskningen hon skulle få den här kvällen.

Bildkälla: Buzzfeed / Austin McMillan

Janevskis första plan var att fria under Dions konsert, men managern såg till att paret i stället fick en egen stund med superstjärnan. Bara sekunden efter att de tagit en bild med artisten gick han ner på knä och friade.

Ansiktsuttrycken hos både Dion och McMillan är obetalbara. Den sistnämnda berättar för BuzzFeed att vare sig hon eller Dion hade en aning om att det här skulle ske, vilket tydligt syns på bilderna.
– Jag sa inte ens ja direkt. Jag bara stod helt chockad i två minuter. Sedan tittade jag på Celine Dion … och sedan tittade vi båda på honom – jag bara kysste honom, säger McMillan till sajten.

Till slut sa hon, givetvis, ja. Dion ska då ha skämtat och undrat om hon ens borde vara där just då, innan hon önskade paret all lycka i framtiden.
– Jag hoppas att ni får ett långt och lyckligt äktenskap, ska stjärnan ha sagt.

Bildkälla: Buzzfeed / Austin McMillan

Inget datum är ännu satt för när bröllopet ska ske, men paret hoppas att det ska hållas i Kalifornien inom en inte alltför avlägsen framtid.

Vi alla drömmer nog om att få vara med om det perfekta frieriet – och det här fick i alla fall mitt hjärta att smälta.

Bildkälla: Buzzfeed / Austin McMillan

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna