Mannen ger flickvännen ett halsband med oväntat överraskning inuti

När Terry firade ett år med sin flickvän Anna bestämde han sig för att ge bort något speciellt, som verkligen betydde något och var något mer än en prislapp.

På egen hand tillverkade hand ett halsband i äkta tasmanskt trä, som han tänkte ge bort på årsdagen.

Flickvännen Anna blev naturligtvis överlycklig över gåvan, den var ju precis vad alla vill ha som present: personlig och genomtänkt.

Efter den dagen bar hon halsbandet varje dag, var paret än gick. Hon tog i princip aldrig av sig det, bara när hon skulle sova.

Vad hon dock inte visste var att halsbandet gömde en stor hemlighet, placerad inuti det dyrbara smycket.

”Jag hade alltid älskat tanken på att ge någon en gåva, där personen i fråga inte visste om dess verkliga värde förrän flera år senare”, berättar Terry för The Independent.

Anna bar halsbandet under ett och ett halvt år, utan att veta vad som fanns inuti.

”Det fanns några tillfällen när jag var riktigt orolig. En gång var hon på väg att byta halsbandet med en smed på en marknad, (smeden älskade halsbandet, och hon älskade ett av smedens arbeten) men lyckligtvis behövde jag inte bryta in och avslöja allt”, säger Terry.

Men den värsta gången var när paret, som kommer från Australien, skulle göra en flygresa.

”Jag fick total panik var när vi gick igenom flygplatsens säkerhetskontroll första gången. Jag hade inte tänkt på det faktum att hon kunde få scanna halsbandet, då kunde det gått riktigt illa…”, säger Terry.

Slutligen, i november 2016, reste Anna och Terry  till Skottland.

Det var då Terry beslutade sig för att avslöja halsbandets hemlighet – inne i träsmycket låg nämligen en förlovningsring.

Det stora ögonblicket skulle ta plats vid den berömda grottan Pocan Smoo, i de skotska högländerna. Paret hade drömt om att besöka platsen sedan dagen de träffades.

Terry bad om att få långa smycket och förklarade att han skulle ta några bilder med det.

”Jag hade en riklig mängd lim som höll ihop de två delarna. Så jag lossade delarna med en kniv lite snabbt, innan bilderna togs. Sedan lade jag ringen i fickan, för att vara redo”.

Anna märkte ingenting av vad hennes pojkvän hade görningen.

Men när han kom tillbaka till Anna plockade han fram ringen och gick ned på knä.

”Hon stod där förvånad och försökte få klart för sig vad som hände. Sedan gick ljuset upp för henne och hon sa ’ja’, överlycklig, säger Terry till Independent.

Snacka om romantiskt frieri! Snyggt gjort, Terry!

Titta på det romantiska frieriet i videon ovan!
Och dela gärna vidare detta om du också tycker detta var väldigt romantiskt och kreativt! Kanske någon av dina vänner kan inspireras av detta…