Mannen glömmer sin fru på en bensinstation och kör i 2 timmar innan han gör en jobbig upptäckt.

Du vet känslan när du sätter sig i bilen och börjar köra, men det är något som kliar i hjärnan och säger dig att du har glömt något? Stängde du verkligen av spisen eller kaffebryggaren, låste du verkligen dörren? Hur mycket du än funderar så går det bara inte att komma på vad som är fel, och till slut släpper du det och börjar tänka på annat. Tja, en man vid namn Walter lär också ha haft en gnagande känsla när han satte sig i bilen och körde iväg från en bensinstation i Passa Fundo. Det hann gå två timmar och närmare tio mil – innan Walter kom på att han hade glömt sin fru.  

Det är The Telegraph som berättar historien om Walter, hans fru och deras 14-årige son som tillsammans hade varit på semester i Brasilien när det var dags att bege sig hem till Argentina med bilen.

När de befann sig i brasilianska Passo Fundo så bestämde sig Walter för att stanna vid en bensinstation och tanka bilen. Därefter gick han in för ett toalettbesök innan det var dags att köra vidare.

Vad han hade missat? Att 40-åriga hustrun Claudia, som hade sovit i baksätet, hade gått in i affären för att köpa lite kakor.

När Claudia kom tillbaka ut från bensinstationen var bilen borta och hon kunde inte heller få tag på sin familj eftersom hon hade dålig täckning. Två timmar och 96 kilometers bilfärd senare insåg Walter, och hans 14-årige son som hade suttit i framsätet och spelat mobilspel, att något viktigt saknades – och då var det bara att köra tillbaka.

När den tankspridde mannen och hans son återvände var det, minst sagt, en irriterad hustru som mötte upp och sparkade på bilen.

– Hon var väldigt arg. Hon skällde på honom för att det tog så lång att inse att han glömt henne. Det var ingen fysisk interaktion, men hon blev mycket upprörd när hon såg mannen, säger en trafikpolis enligt The Telegraph.

Walter lär inte ha varit särskilt populär där hemma efter att ha glömt den här lilla detaljen och jag kan bara tänka mig hustruns reaktion när hon klev ut från bensinstationen och bilen var borta. Om du tycker att fler borde ta del av den här galna historien så får du gärna dela vidare på knappen här under.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna