Mannen klagade på ammande kvinna – blev utskälld av sin mamma

Många mammor tvingas stå ut med folk som tittar snett och fäller buttra kommentarer när de ammar sina barn offentligt.

Det var precis som hände Tanja Krstic Radusinovic, när hon hängdes ut av en okänd man som tyckte det var olämpligt att hon ammade vid poolen.

Men mannen fick minsann äta upp sina ord – då hans mamma skällde ut sin 40-årige son efter noter.

Den 35-årige mamman Tanja Krstic Radusinovic delade med sig av händelsen på nätet – och när historien sedan laddades upp i Facebook-gruppen Breastfeeding Mama Talk tog det snabbt spridning. Så här inleder Tanja sitt inlägg:

”Vi satt vid poolen och jag ammade min son till sömns, under ett par handdukar så han inte skulle bli distraherad. Han kämpade men var nästan klar när en man, kanske i 40-årsåldern, kom fram till mig”.

Bildkälla: Tanja Krstic Radusinovic (Facebook)

”Han tittade på mig argt och mumlade ’jag tycker inte att du ska göra SÅ DÄR här’”, skriver Tanja.

Hon skulle precis resa sig upp och ge mannen en omgång… när det kom stöd från oväntat håll. Den vuxne mannens mamma, en kvinna i 70-årsåldern, stod nämligen precis bakom – och blev rasande.

”VAD SA DU TILL DEN DÄR MAMMAN, KEVIN?!”, skrek kvinnan enligt Tanja – och innan mannen hann svara tog utskällningen ny fart.

”Vad i helvete, Kevin?! Jag hade ingen aning om att jag hade uppfostrat dig så, Kevin! Jag pratar inte med dig förrän du ber om ursäkt! Jag ammade dig till du var 18 jävla månader, Kevin!”.

Bildkälla: Tanja Krstic Radusinovic (Facebook)

Efter utskällningen bad den nu ångerfulle mannen om ursäkt – men hans 70-årige mamma fortsatte vara arg och 15 minuter senare hade hon fortfarande inte pratat med honom.

Tanja Krstic Radusinovic har dessutom en uppmaning till andra personer som har för vana att fälla olämpliga kommentarer till ammande mammor:

– Lämna mammor ifred! Det är normalt. Jag kan inte förstå att vuxna män, och kvinnor, skulle bli förolämpade av ett barn som äter. Om jag var en flaska med välling skulle det aldrig ha hänt, säger hon till People.

Dela gärna vidare om du också tycker att det var helt rätt av den 70-årige kvinnan att skälla ut sin son för hans ohövliga kommentarer!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna