Han ser uteliggaren lämna McDonalds tomhänt – går rakt fram till kassan och gör chockerande beställning.

Att beställa 50 hamburgare hör nog inte till vanligheterna. Men det var precis vad en man gjorde för några dagar sedan på McDonalds i Asheville, North Carolina.

Jag kan tänka mig att kvinnan bakom disken blev något förvånad av den stora beställningen och det snurrade säkert tankar om någon form av tävling eller liknande. Men mannen, som går under namnet Lextasy på Youtube, hade helt andra avsikter.

Lextasy hade sett en hemlös man lämna restaurangen tomhänt och bestämde sig för att leta upp honom.

Han får sina 50 cheeseburgare, och tillsammans med sin fru sätter de sig i bilen och börjar köra runt i området. Efter bara några minuter hittar de den hemlösa mannen som gick ut från restaurangen tomhänt. De ger den något förvånade, men väldigt tacksamma mannen två hamburgare och en läsk och fortsätter sedan sin bilfärd genom Asheville.

På vägen stannar de och delar ut hamburgarna till hemlösa och de möts av många leenden och varma tack.

Ett fantastiskt initiativ av Lextasy och hans fru! Kolla gärna på videon nedan och se reaktionerna från människorna de möter på gatan.

Videon inspirerade verkligen mig, små enkla initiativ betyder så mycket. Dela gärna detta med dina vänner så hjälps vi åt att sprida kärlek!

Publicerad av Newsner familj.