Mannen lurar in två flickor i skogen – när grannen följer efter upptäcks den fasansfulla sanningen

Som barn fick vi lära oss att aldrig följa med främlingar någonstans, även om de skulle erbjuda godis, skjuts eller något annat lockande. Idag säger vi samma sak till våra barn eller anhöriga, men då barn inte har samma konsekvenstänk som vuxna kan katastrofen vara ett faktum om ingen agerar. 

För två flickor i Skottland hade det kunnat gå riktigt illa om det inte vore för att en man vid namn Viper lyssnade på sin magkänsla. När Viper såg att en äldre man gick in i skogen med två flickor tvekade han inte att följa, vilket han nu hyllas för av tusentals människor.

Man ska inte döma boken efter omslaget, det är ”Viper” McDonald ett levande bevis på. Viper är stor och tatuerad i hela ansiktet, vilket får många att dra slutsatsen att han är skrämmande. Men Vipers sunda förnuft och stora hjärta räddade två flickor från vad som skulle kunna sluta i katastrof. 

Viper MacDonald

Facebook/Viper Thefreak Macdonald

Viper tillbringade en ledig dag utomhus tillsammans med sin son när han fick se hur en 50-årig man försökte få med två flickor in i skogen. Viper iakttog hela konversationen och förstod vad det handlade om, han sprang därför efter flickorna in i skogen och brottade ner mannen. Viper ropade åt flickorna att springa mot hans fru som var kvar i parken. Under tiden ringde Vipers familj till polisen, det berättar Daily Mail

Vipers magkänsla hade inte fel. Det visade sig att mannen övertalat flickorna om hjälp att hitta hans jacka i skogen, en jacka som inte fanns. 

När flickornas mammor fick veta vad som hänt delade en av dem en bild på Viper på Facebook, där hon hyllade ”hjälten” som räddat döttrarna. 
”Det här är den sorts människor som vi bör uppmärksamma och prata om, inte det monster som för tillfället sitter i en fängelsecell”, skriver flickornas anhöriga signerat Shelley, Viper och Brandon

Facebook/Viper Thefreak Macdonald

Om inte Viper hade agerat blixtsnabbt så hade flickorna kunnat bli traumatiserade för resten av livet. Tack och lov för människor som ingriper när de ser att något är fel. Dela gärna för att hylla Viper, det förtjänar han. 

 
 

Läs mer om...