Mannen ser flickvännens märkliga text på tröjan – läser 3 ord och bryter ihop

Det finns ingenting så glädjefyllt i livet som att få barn, oavsett om det handlar om en väns, en familjemedlem eller en själv.

För 22-årige Destiny skulle den dagen komma, då hon fick berätta för sin pojkvän Richard att hon var gravid.

Med hjälp av en dold kamera kunde hon visa världen hur det såg ut – och Richards reaktion är någonting alldeles speciellt.

23-årige Richard fick för sig att åka hem och äta lunch istället för på jobbet. Det var någonting hans flickvän Destiny visste – och hade planerat en storslagen överraskning.

De sorters överraskningar som handlar om en resa, en fest eller andra saker är alltid roliga att se reaktionerna på. Men Richards reaktion är nog den finaste jag sett.

Bildkälla: Youtube

Destiny hade fått reda på att hon var gravid och ville ge Richard beskedet. Men inte bara genom att berätta, utan hon hade i minsta detalj planerat överraskningen.

Hon gjorde en egen t-shirt och satte upp en kamera för att filma hans reaktion.

Bildkälla: Youtube

Bröt ihop på golvet

När Richard sedan kom hem på lunchen stod hon innanför dörren och väntade – och bad honom läsa vad som stod på tröjan.  Något konfunderad började han läsa på tröjan, en text som till en början inte sa så mycket.

Men när han såg vad som stod längst ner, i betydligt mindre text än den övriga, bröt han ihop.

Bildkälla: Youtube

”Jag är gravid” stod längst ner på t-shirten och så fort Richard förstod vad han läst föll han ner på knä och kramade sin flickväns mage.

Tårarna rann längs kinderna och tillsammans fick de dela det kanske mest speciella ögonblicket i hela deras liv.

Stort grattis till Richard och Destiny till deras nya tillskott till familjen! Tveka inte på att trycka på DELA här nedan så fler får chansen att se överraskningen – och Richards tårdrypande reaktion.