Mannen uppvaktar sin ex-fru på födelsedagen – anledningen kan lära oss alla något om kärlek

Alla par som gifter sig eller bestämer sig för att skaffa barn hoppas naturligtvis att kärleken ska hålla, att deras lilla – eller stora familj – ska få ett långt lyckligt liv tillsammans. 
Av olika anledningar är det inte alltid så som blir fallet, det är naturligt – en del av livet.

Oavsett om man har barn eller inte är ett uppbrott för många bland de jobbigaste stunderna man upplever i hela livet. Det är många gånger lätt att hamna i ilska och skuldbeläggande, vilket ärligt talat sällan hjälper någon. 

Allra tydligast blir det förstås om barn är inblandade. Vi kan nog alla vara överrens om att inget barn förtjänar att hamna i kläm när vuxna bestämmer sig för att gå skilda vägar. 

I ett inlägg som just nu sprids som en löpeld över världen berättar en pappa om hur han hanterat situationen efter skilsmässan, för att hans barn inte ska behöva påverkas av uppbrottet.

Av olika anledningar är det kanske inte möjligt för alla par att hitta en lösning som den här mannen och hans fru och visst har alla människor ärtt att vara arga och besvikna, men jag tror att de flesta av oss kan lära oss något av den här mannens tankar och inställning!

”Det är min ex-frus födelsedag idag så jag gick upp tidigt och köpte blommor och ett kort och en present, som barnen kan få ge till henne, och hjälpte dem att göra frukost till henne. Som vanligt frågar någon varför i helvete jag fortfarande håller på att göra sådana saker för henne hela tiden. Det här irriterar mig. Så jag ska förklara det hela tydligt för er.

Jag uppfostrar två små pojkar. Det exempel jag sätter för dem med hur jag behandlar deras mamma kommer ha stor påverkan på hur de ser och behandlar kvinnor och inverka på detras uppfattning om relationer. I mitt fall blir det extra tydligt, eftersom vi är skilda. Om du inte är en förebild för dina barn när det gäller bra beteenden i förhållanden, ta dig samman.
Var större än så och sätt ett exempel. Det här är större än dig. 

Uppfostra bra män. Uppfostra bra kvinnor. Världen behöver dom, nu mer än någonsin.”

Uppfostra bra män. Uppfostra bra kvinnor. Världen behöver dom, nu mer än någonsin.”

Uppfostra bra män. Uppfostra bra kvinnor. Världen behöver dom, nu mer än någonsin.”

Barn gör inte som vi säger, de gör som vi gör. Dela gärna dessa ord för att inspirera fler till att visa kärlek och omtanke!