Mannens gest mot gravida frun får tummen upp av hela nätet

Känslan av att vara gravid och veta att man snart ska bli förälder – det pirret och den glädjen finns det inte mycket som slår. Däremot är de nio månaderna dessförinnan inte alltid en dans på rosor.

För det är ju trots allt vissa saker som händer på vägen. Humöret blir svängigt, man blir yr och illamående, man växer och svullnar på alla håll och kanter, man är trött och har ont i kroppen… ja, till och med något så enkelt som att gå blir plötsligt en ansträngande process att ta sig igenom med bultande värk och ömma leder.

Ja, det är banne mig inte mer än rätt att man ska få bli lite ompysslad när man går igenom så mycket. Där har många partners säkerligen något att lära – men inte direkt den här mannen…

I ett klipp som har fått tusentals reaktioner och delningar på Facebook ser vi hur en fru och hennes man har stannat till vid en trappa mitt i en folksamling.

Frun, vars fötter säkert värker något så fruktansvärt, slår sig sedan ned på trappsteget… varpå mannen tar av henne skorna.

Sedan börjar han massera hennes fötter! Han gör det ömt och kärleksfullt – utan att över huvud taget bry sig om de som vandrar förbi och tittar.

Istället bryr sig mannen bara om en sak: sin frus välmående!

Bildkälla: Facebook/Boiling Waters

Allting fångas av en förbipasserande och det är ett ögonblick som visar prov på äkta kärlek.

Det är så fint att se hur kvinnan som kämpar och bär på deras bebis får bli lite uppassad!

I kommentarerna till klippet, som alltså publicerades på Facebook, hyllas också den fina gesten. Vissa önskar paret lycka till, andra tycker att mannen är ett föredöme som de gärna själva skulle ha som partner.

Titta på det hjärtevärmande klippet här:

 

Snacka om föredöme. Dela vidare så att fler partners där ute får se hur de borde behandla sina gravida kvinnor! 🙂