MC-gänget sluter upp bakom pojken när han ska vittna i domstolen.

Att döma människor enbart på grund av hur de ser ut är något man ska passa sig väldigt noga för att göra. Vi vet ingenting om en människas historia eller vad han eller hon tänker på insidan. En grupp som ofta får utstå just detta är MC-knuttar. Många förknippar MC-gäng och människor runt dessa grupper som brottslingar eller på annat sätt stökiga personer. Men detta är något som sannerligen inte stämmer alla gånger, tvärtom är det snarare en liten minoritet som drar ner ryktet för motorcykel-entusiaster. Och människorna i den här historien är sannerligen ett alldeles underbart bevis på att man aldrig någonsin ska döma hunden efter håren…

Bikers Against Child Abuse (BACA), på svenska ungefär Motorcyklister mot barnmisshandel, är en sammanslutning av MC-knuttar som arbetar för att stötta barn som blivit illa behandlade sexuellt, fysiskt och psykiskt.

Bildkälla: Crime Watch Daily (Youtube)

Och de här hjältarna gör verkligen allt för att hjälpa barnen. De hämtar och skjutsar dem till skolan, de skjutsar barn som behöver gå i terapi och de följer även med dem till rättegångar.

Bildkälla: Crime Watch Daily (Youtube)

Där stöttar de och hjälper barn som många gånger kan behöva genomgå tuffa vittneskonfrontationer med släktingar som behandlat dem illa på olika sätt.

Att se hela salen fylld av MC-knuttar som finns där för att stötta dem i denna svåra stund hjälper många barn att orka ta sig igenom denna oerhört tuffa prövning.

”Barnen tittar på oss, koncentrerar sig på oss och vet att vi är där för dem”, säger en av gruppens medlemmar i ett tv-reportage.

Det här är inte första gången MC-knuttar visar vilka fina människor de är. Vi har tidigare skrivit om den 10-åriga flickan som fick skydd av MC-knuttar när hennes styvpappa misshandlat henne och om de 300 motorcyklister som slöt upp bakom mobbade Mikkel för att stötta honom.

I spelaren här under kan du se mer av dessa underbara hjältars fina arbete för utsatta barn:

Hjälp gärna till att hylla dessa hjältar genom att klicka på dela här under så att fler kan få läsa om deras fina arbete för utsatta barn.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna