Med blodiga sår rusar dottern till sin mamma – när hon inser vad som hänt tror hon inte sina ögon

Det finns inte ett barn som inte älskar lekparker och dess möjligheter att bara få springa runt ute i det fria, busa med kompisarna och testa nya lekredskap.

På bänkar i närheten brukar föräldrar rada upp sig och hålla koll så inget allvarligt händer, och visst kan man tycka att det borde vara en helt harmlös aktivitet.

Men tyvärr är det inte alltid så. Ibland förvandlas istället de där glädjestunderna till riktiga skräckupplevelser – som för Amy Smith och hennes lilla dotter Demi-Mai.

Amy Smith och hennes tvååriga dotter Demi-Mai hade gett sig ut för att ha en mysig dag full att lek och skratt i brittiska Kitson Park, Torquay.

Men det dröjde inte länge innan leken förvandlades till en riktig mardröm.

Bildkälla: Twitter

Lilla Demi-Mai hade precis lärt sig att klättra upp för repet som ledde till rutschkanan.

Inför ögonen på sin stolta mamma, som hejade på från avstånd, skulle flickan nu åka ner – men istället för att återvända med ett leende på läpparna kom hon snart rusande i panik.

Hela flickans ben hade skurits upp – och blodet forsade.

Bildkälla: Twitter

Snart insåg Amy det fruktansvärda.

Längst ner vid rutschkanans ände fanns krossat glas – som såg ut att ha blivit placerat där med flit.

”Jag är så arg över att någon skulle göra något sådant i en lekpark för barn”, säger mamman Amy Smith till Mirror.

Bildkälla: Twitter

Efter att ha åkt i ilfart till sjukhuset fick Demi-Mai plåstras om, men som tur var behövde inte såren sys.

Mamman kontaktade de ansvariga för lekplatsen så att allt glas kunde städas bort innan någon annan hann skada sig. Hon misstänker att någon krossade glasflaskan och placerade ut glaset på lekplatsen med flit – och nu vill Amy varna andra föräldrar på att vara uppmärksamma vid offentliga lekplatser.

”Genom att uppmärksamma folk på vad som hänt hoppas jag att det kan hjälpa andra föräldrar att undvika att deras barn far illa”, säger hon till Mirror.

Tveka inte att sprida vidare mammans varning för att uppmärksamma fler föräldrar på den skräckinjagande upplevelsen vid lekplatsen!