Mekanikern filmar kvinna som går förbi hans verkstad varje dag, minuter senare förändras hennes liv för alltid

Har du någon gång känt dig trött, deppig och ensam? Inte så konstigt, alla har bra och mindre bra perioder i livet, oavsett om vi upplevt någonting hemskt eller inte.

För vissa känns livet ibland så tungt att de inte längre ser någon anledning att fortsätta leva.

Facebook/RichardNewberry

Richard Newberry från Florida, USA, jobbar som bilmekaniker, och har en egen verkstad.

Men så har det inte alltid varit, Richard var stökig när han var yngre, och har både varit hemlös och suttit i fängelse.

Livet han levde innan är inget han är stolt över, men det finns alltid där i bakhuvudet för att påminna honom om hur lycklig han är nu.

Varje dag när han var på arbetet såg han en kvinna passera, hon såg alltid trött och utmattad ut. Men en dag hade hon ett annat ansiktsuttryck, han såg tydligt att hon var ledsen, och tårarna rann ned för hennes kinder.

Facebook/RichardNewberry

Richard fattade då ett snabbt beslut och gick fram för att fråga hur hon mådde. Det tog inte många sekunder innan kvinnan, som hette Ernestina Nuñez bröt ihop, nu forsade tårarna.

Hon berättade att hon jobbade som städerska, en bra bit från Richards verkstad. Men eftersom att hon inte hade någon bil fick hon gå den långa vägen till jobbet varje dag.

Hennes son som varit soldat hade när han kom hem från sin tjänstgöring drabbats av PTSD (posttraumatiskt stressyndrom), något som fått honom att må mycket dåligt.

Facebook/SoniaMargheritaCarboneCrocco

Han led i flera år och det gjorde att han inte längre kunde jobba. Ernestia hade hela tiden hoppts att hennes son skulle må bättre, men för ett år sedan hade han tagit sitt eget liv, skriver Inside Edition.

Han hade skjutit sig själv i huvudet, och sorgen och saknaden var extremt stor. Efter sig hade han dessutom lämnat två små barn.

Ernestia berättade också hur ensam hon var, och att hon ofta tänkte på att ta sitt eget liv.

Facebook/RichardNewberry

Richard förstod att han var tvungen att göra någonting, då han visste allt för väl hur det kändes, han tvekade inte en sekund innan han sa att hon visst hade en vän, han ville vara hennes vän.

Hon fick komma förbi och prata med honom varje dag om hon ville.

Men Richards välvilja och generositet tog inte slut där, för att Ernestia inte skulle behöva gå till jobbet ville han sälja henne en bil billigt, men hon hade inte råd.

Han ville då ge henne bilen istället, men hon vägrade. Efter en hel del tjat gick hon dock med att ta emot  den fina gåvan.

Du kan se hur det gick till här:

Publicerat av Richard Newberry den 29 juli 2016

Vilken fantastiskt fin gest av Richard. Dela artikeln om du tycker att alla borde ha en vän som han!