Mia fick oväntat paket från främlingarna på Facebook när hennes man dog.

Om man råkar ut för någonting som krossar ens hjärta kan trösten komma från de mest oväntade håll. Det gjorde det för Mia Stéen.

Året var 2003 och Mia träffade Boie. Två år senare gifte sig det stormförälskade paret. De gjorde allt tillsammans och var oskiljaktiga. Men i september i år vaknade Mia – och inte Boie. Han hade dött i sömnen och Mias tillvaro slogs i spillror. Det berättar Corren.

Mia älskar handarbete och är med i en grupp på Facebook där kvinnor över hela Sverige är medlemmar. Förutom sin passion pratar de också om livet.
– Jag skrev att jag inte skulle vara aktiv på ett tag eftersom min man gått bort, eftersom allt var så jobbigt, berättar Mia för Corren.

För en vecka sedan fick hon ett stort paket som skulle hämtas ut på posten. Paketet hade skickats från Kalix. Hon tänkte att det förmodligen var någon som skickat fel. När hon öppnade paketet förstod hon att så inte var fallet.

När hon såg vad som fanns inuti blev hon alldeles varm inombords. Där var en stor filt som virkats ihop av 140 olika rutor och 19 personliga brev från alla de som bidragit med rutor. Medlemmarna i Facebook-gruppen ville visa sitt stöd för Mia i denna svåra situation. Personer som Mia aldrig träffat i verkliga livet.
– Filten är helt fantastisk. De har gått ihop och gjort de här rutorna. Att det finns så mycket kärlek till en människa som de aldrig har träffat. Samtidigt som det är glädje i detta har jag gråtit väldigt mycket när jag läst breven också, säger Mia till Corren.

Insatsen för Mia värmer verkligen mitt hjärta. Dela gärna om det också värmer ditt. Vi behöver fler personer som stöttar varandra på det här sättet!

Här nedanför kan du lyssna på när Mia läser högt ur breven hon fått som stöd.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna