Michaela, 20, blev jagad och överfallen av utklädd ”skräckclown” när hon gick ensam

Om du tycker att clowner är obehagliga så bör du se upp med att gå ensam i dessa tider. Sedan Steven Kings gamla skräckklassiker ”It” hade nypremiär i dagarna har det ännu en gång blivit en trend att klä ut sig till clown för att skrämma folk.

Michaela Söhrman, 20, är en av de som jagats av en clown, som ska ha attackerat henne med kniv.
– När han står på knä försöker jag sparka honom mellan benen. Men han nästan hånfullt, psykopatiskt, skrattar mot mig. Det känns som att han njuter av det.

Förra hösten fick polisen in ett flertal anmälningar från olika personer som sa att de blivit attackerade av folk utklädda till clowner. Nu har den galna trenden börjat igen.

Det var under natten till torsdag som 20-åriga Michaela Söhrman skulle gå till sina vänner efter en festkväll. När hon var ensam nära ett skogsparti så dök en clown upp bakom henne och frågade om hon ville ”play a game”.
– Jag hinner inte långt och han får tag i min vänstra hand. Det känns nästan som att han försöker tränga in i min hud. Det lämnar röda märken efteråt, berättar Michaela för Expressen.

YouTube/FanBoyFlicks

 

Clownen håller fast henne och hånskrattar

 

Michaela lyckades ta sig ur clownens grepp.
– När han står på knä försöker jag sparka honom mellan benen. Men han nästan hånfullt, psykopatiskt, skrattar mot mig. Det känns som att han njuter av det, säger hon till Expressen.

Clownen tar tag i henne igen, varpå Michaela sparkar honom mellan benen.

 

Drar fram en kniv

 

Som reaktion på Michaelas spark drar clownen fram en kniv, och Michaela springer för livet mot ett bostadsområde i Örgryte där hon befinner sig.

Michaela fick stora märken efter attacken, vilket hon visar med bilder på sin Facebook.

 

[GÖTEBORG]Ikväll hände en grej jag aldrig trodde jag skulle va med om. Det börjar med att jag går lite smått jä…

تم نشره بواسطة ‏‎Michaela Söhrman‎‏ في 20 سبتمبر، 2017

 

Sådana här galenskaper måste få ett stopp. Därför är det viktigt att vi upplyser andra så att de inte går ensamma på kvällarna. Dela gärna för att hjälpa polisen att varna andra.