Miljonären ger arvet till främmande man, anhöriga blir rasande när sanningen avslöjas

Pensionären Ronald Butcher hade hunnit samlat på sig en förmögenhet när han avled stilla i sitt hem vid en av ålder av 73. 

Två månader tidigare hade han ändrat i sitt testamente – Ronald skulle ge bort alla sina besparingar till en för familjen komplett främling.

Ronalds släktingar skulle på noll och ingenting – inte ett öre, enligt Telegraph

Men det faktum att en okänd person skulle ärva Ronalds miljoner rörde naturligtvis upp starka känslor i familjer.

Det handlade trots allt om cirka 5 miljoner kronor som skulle falla i händerna på någon som de anhöriga varken sett eller träffat. 

Alla frågade sig vem som kunde ha lurat den äldre mannen på pengarna – och snart fick de reda på vem den nya arvingen var.

I slutet av sitt liv hade Ronald fått en ny vän, Daniel Sharp. Daniel var en byggnadsarbetare som arbetade i närheten Ronald. 

Under sex år hjälpte han Ronald att fixa olika saker i den åldrande pensionärens hus, bland annat hjälpte Daniel till att rensa stup- och högrännorna hos Ronald. 

© Youtube

Daniel vägrade att ta emot någon betalning. Den fina gesten hade gjort intryck på Ronald, och de två träffades en hel del under åren som följde.

Ingen i släkten träffade dock Ronald honom särskilt mycket – när han dog tog det två månader innan någon hittade honom.

De anhöriga bestred testamentet, som klargjorde att allt Ronald ägde skulle gå till Daniel.

Släktingarna ifrågasatte om Ronald verkligen var vid sina sinnes fulla bruk när han skrev testamentet, även om det inte fanns någonting som tydde på att 73-åringen skulle varit mentalt instabil perioden innan han dog.

Daniel, som hade mest kontakt med Ronald, var säker på att hans vän hade full kontroll över sitt beslut. 

Det faktum att Daniel beskrev Ronald som en ensam man, och att det har tagit så lång tid för de anhöriga att hitta honom, gjorde att domstolen trodde på Daniel. 

– Han hittade en manlig vän i Mr Sharp, det var någon han kunde prata med. De hade ett gemensamt intresse för att bygga och Ronald gillade att höra Mr Sharp berätta om sin son”‚ förklarade Daniels advokat.  

© Youtube

Efter en långdragen juridisk process drogs slutsatsen att Daniel talade sanning och att arvet skulle tillfalla honom.

Daniel, som inte hade en aning om hur mycket Ronald ägde eller att gubben testamenterat hela förmögenheten till honom, var chockad. 

Kanske var det så enkelt att Ronald inte ville ha något att göra med sin släkt, eftersom de uppenbarligen inte brydde sig jättemycket om honom.

Du kan inte alltid välja din familj, men du kan välja dina vänner.

Vad tycker du? Förtjänade Daniel arvet? Dela gärna med dig av din åsikt i kommentarsfältet och dela vidare artikeln om du tycker att Ronald gjorde helt rätt!