Mirakeltvillingarna överlevde mot alla odds.

Kort efter att Brandon och Sally Bailey fått reda på att de väntade tvillingar noterade läkarna att något var fel. En av tvillingarna växte inte i samma takt som den andra.

Efter ett ultraljud kunde läkarna konstatera vad som var fel – och nu började en lång mardröm för föräldrarna.

Tvillingdöttrarna Paige och Ella diagnosticerades med den sällsynta sjukdomen tvillingtransfusionssyndrom.

Tvillingtransfusionssyndrom innebär att ett foster får för mycket blod och en annan för lite och kan leda till allvarliga hälsoproblem för båda. För att få bästa möjliga vård flyttade familjen från Oklahoma till Texas. 

Läkarna berättade att tvillingarna var tvugna att genomgå en omfattande operation för att överleva. Brandon och Sally förberedde sig operationen som kanske skulle kunna rädda barnens liv. Men efter några veckor hände något som läkarna inte kan beskriva som något annat än ett mirakel.

Sakta med säkert började tvillingarna bli bättre och växa sig starkade inne i magen. Läkarna konsaterade att de inte behövdes någon operation. Det är exttemt ovanligt att tvillingar med tvillingtransfusionssyndrom överlever utan operation, men barnen i Sallys mage gjorde det. Efter 34 veckor föddes Paige och Ella – helt utan några komplikationer.

Ella, som hade varit den svagaste i magen, fick faktiskt lämna sjukhuset efter bara två veckor. Paige föddes med ett hjärtproblem och fick stanna på sjukhuset i två och en halv månad innan hon äntligen kunde åka hem till sin familj. Båda flickorna är nu friska.

Lyssna på familjens ord om miraklet här nedanför. Och kolla in dem två små tvillingdöttarna som besegrade oddsen! Fantastiskt.

Vilka små mirakelbarn! Jag är så glad att det slutade väl för familjen.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna