Mobbarna hånar hennes ”äckliga” ben – då lägger hon ut närbild och tystar alla

I min bok duger alla som de är, oavsett utseende. Alla är värdefulla och värda att bli omtyckta och älskade.

Men det finns allt människor som tycker om att klanka ner på andra, som mobbas och trycker ner människor.

Precis det råkade Jacqueline Adan, men hon hade ett svar som tystade dem.

Amerikanska Jacqueline Adan har länge kämpat med sin vikt. Ett tag vägde hon över 220 kilo.

Men hon lyckades ändra sina matvanor och kom igång med träningen.

På kort tid gick hon ner nästan 150 kilo, vilket är en otrolig bedrift!

Bildkälla: Instagram

Om man snabbt går ner i vikt, kan man få problem med huden inte riktigt hänger med. Det hände för Jacqueline, huden blev slapp och lös.

Jacqueline fick först ångest över sin kropp och speciellt sina ben.

Men hon bestämde sig för att det inte skulle vara något som hindrade henne. Utan tänkte fortsätta leva sitt liv som vanligt.

Efter att gått ner så mycket i vikt, så kände hon sig bekväm att första gången på länge, ta på sig en baddräkt under semestern.

Men när hon gick till poolen på hotellet, råkade hon ut för mobbarna. Ett par vid poolen började att skratta åt hennes ben och ta bilder på henne.

Det fick Jacqueline att skriva ett starkt inlägg på Instagram om händelsen och lägga upp närbilder på hennes ben, som för att säga, ”ja så här ser jag ut och jag är stolt över min kropp”. 

som på kort tid har fått över 30 000 människors stöd och mängder av uppmuntrade kommentarer.

Jag önskar att mobbarna kan ta del av det, för det skulle tysta dem direkt och inse hur fel deras beteende var.  Läs det här!

”För några veckor sedan var i på semester i México. Det var första gången på väldigt länge som jag vågade ha på mig en baddräkt. Tidigare har jag istället försökt att dölja min kropp.”

Bildkälla: Instagram

”Jag var nervös när jag gick ner till poolen. Jag kände mig fortfarande som den där tjejen som vägde över 200 kilo. Det var då det hände…

Ett par som satt vi poolen fick syn på mig, och de började att skratta… De pekade på mig och hade roligt åt hur jag såg ut.”

Bildkälla: Instagram

”Ni undrar säkert vad jag gjorde då? Jag tog ett djupt andetag, log och gick ner i poolen i alla fall. Det låter inte som något speciellt, men för mig var det ett stort ögonblick”

Jag hade förändrats. Jag är inte samma kvinna som tidigare. Ja, min hud är lös och hänger på kroppen. Jag känner mig fortfarande osäker på mig själv och min kropp, och ja, folk kommer fortsätta att skratta åt min kropp.”

Bildkälla: Instagram

”Om jag ska vara helt ärlig, så var det jobbigt att höra paret skratta åt mig. Men jag hade samtidigt bestämt mig för att inte låta andra människor trycka ner mig och få mig att må dåligt längre!

Jag tänker inte låta andra människor åsikter hindra mig från att leva det liv jag vill leva”

Bildkälla: Instagram

”De här människorna känner inte mig. De vet inte hur hårt jag har jobbat för att lyckas gå ner i vikt. De har ingen rätt att sitta och peka finger mot mig och skratta. Det var därför jag log mot dem”

Bildkälla: Instagram

”Kom ihåg att det spelar ingen roll om andra försöker få dig att må dåligt eller trycka ner dig. Det som verkligen spelar roll är hur du hanterar det. Hur du mår. Att älska dig själv för den du är, det är det svåra.”

Bildkälla: Instagram

”En del människor kommer alltid försöka att trycka ner dig. Men så är det. Det viktiga är du kan älska dig själv ändå. Älska din kropp. Jag hoppas att du gör det och kommer fortsätta göra det, och fortsätter ha ett leende på läpparna.” 

Bildkälla: Instagram

Starka och kloka ord – från en stark och klok kvinna! Dela och gilla gärna vidare om du håller med! 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna