Mobbarna kallade henne ’tandkvinnan’ – titta nu när hon får nya tänder och förvandlas totalt

När Gemma Swift var 6 år gammal var hon inblandad i en svår olycka, som allvarligt skadade hennes tänder. Olyckan skulle komma att påverka hennes liv i en negativ riktning, under många år framöver. 

I skolan och på fritiden blev Gemma trakasserad för sitt utseende. Men en dag fick hon nog. Gemma bestämde sig för att konfrontera den värsta mobbaren i det brittiska tv-programmet Jeremy Kyle Show.

Kvinnan som låg bakom de värsta hånen, hennes ex-pojkväns sambo, drev framför allt med Gemmas tänder. I tv-programmet bad Gemma om en sak – att kvinnan skulle sluta med sina trakasserier. 

Men programmet fick tyvärr motsatt effekt. På sociala medier fortsatte människor att göra narr av Gemmas tänder.

Som ett svar på alla hatiska kommentarer beslutade Jeremy Kyle Show att samla ihop pengar, så att Gemma skulle få rätta till tänderna hos en tandläkare. Till slut fick man in 110 000 kronor, vilket räckte till att göra det avancerade ingreppet. 

Efter förvandlingen dök Gemma återigen upp på showen, för att avslöja sitt nya leende. Tusentals hörde av sig till henne och peppade Gemma, hon fick mycket kärlek från många håll och kanter efter operationen.  

Men viktigast av allt, Gemma blev äntligen nöjd med sitt utseende och fick tillbaka självkänslan! 

Titta gärna på denna känslomässiga förvandling i videon nedan!

Visst är det underbart att se hur Gemma vägrade låta hatet och hånen vinna över henne? 

Jag tycker i alla fall att hon blev jättefin i sina nya tänder – dela och gilla om du håller med!