Möt paret som har över 100 barnbarn och är lika kära som när de möttes 1948.

På 1940-talet arbetade 16-åriga Shirley Keena på ett fik i Grand Rapid i Michigan USA. Det var här hon skulle komma att träffa sin blivande make Don, något som skulle visa sig bli början på en riktigt lång, fin och stor familjehistoria – bokstavligen. Det här är berättelsen om ett par som åtminstone för mig bevisar vad äkta kärlek är för någonting.

Efter bröllopet i maj 1948 började paret snart att få barn och det skulle komma att bli en hel del barn för det unga paret.

Bildkälla: Sally Keena (Facebook)

Under en period av 13 år föddes de elva syskonen Donna, Daniel, Sally, Deborah, Don, Sherry, Lynn, Rick, David, Mark och Tammy.

Bildkälla: Sally Keena (Facebook)

Idag är det äldsta barnet Donna 67 år och det yngsta barnet, Tammy, 53 år. Och de har sannerligen gått i sina föräldrars spår när det gäller att få egna barn.

I år kan nämligen föräldrarna Shirley och Don skryta med att ha totalt 32 barnbarn, 57 barnbarns barn och 11 barnbarns barnbarn. Totalt har de alltså hela 100 barnbarn.

Bildkälla: Sally Keena (Facebook)

– Människor säger ”jisses, jag kan inte ens föreställa mig…”, men för oss är det normalt. Vi har alltid haft en stor familj, säger Shirleys dotter Sally enligt Yahoo News.

Och nu i maj får paret ännu en anledning att fira, i dubbel bemärkelse. Dels firar Shirley och Don 68-årig bröllopsdag och dessutom väntas deras 101:a barnbarn att födas.

Bildkälla: Sally Keena (Facebook)

– Min familj blir bara större och större och vi väntar en ny bebis samma månad som vår bröllopsdag. Vi trodde aldrig att vi skulle få såhär många, berättar Shirley.

Och någon gång under året planerar den enorma familjen att försöka samla alla medlemmar.

– Vi är väldigt nära varandra i familjen. Alla du pratar med säger ”dina föräldrar är de finaste människorna vi någonsin har mött”, de är så älskvärda personer. Min mamma är väldigt stolt, berättar dottern Sally enligt Yahoo News.

Jag blir sannerligen imponerad när jag läser sånahär otroligt fina kärlekshistorier som spänner över flera årtionden och jag önskar hela familjen många lyckliga år. Om du vill göra samma sak får du gärna klicka på gilla här under.