Morfar får löfte av 7-åriga barnbarnet – 20 år senare knackar någon på hans dörr

Det är någonting speciellt i förhållandet mellan en mor- eller farförälder och ett barnbarn. Ett band som ofta startar lika tidigt som bandet mellan föräldrarna och barnet.

För KC Schafer var relationen med sin morfar Charlie den viktigaste i hans liv – och redan som ung gav han ett löfte till honom.

20 år senare skulle han gå upp för sin morfars trappa, knacka på och berätta att det var hög tid att löftet infriades.

KC Schafer hade en barndom som kantades av en skilsmässa. Redan när han var några år gammal skiljde sig hans föräldrar, och därefter skulle han bo med sin mamma.

Men i huset fanns även hans morfar Charlie, som vid det laget redan hade pensionerat sig.

Bildkälla: Skärmdump/WDRB

Charlie och barnbarnet KC spenderade många timmar tillsammans, åkte på utflykter och gjorde andra aktiviteter. Charlie blev som en andra pappa.

– Jag spenderade så mycket tid med honom, han har format mig till den mannen jag är i dag, berättar KC för Inside Edition.

Bildkälla: Skärmdump/WDRB

KC såg upp till sin morfar väldigt mycket – och en dag när han var sju år gammal skulle han komma med en fråga som fick Charlie att bli varm i hjärtat. Den lilla pojken berättade att när han gifte sig ville han ha sin morfar som sin best man, någonting Charlie blev glad över men inte la allt för många tankar på.

– Jag tänkte bara att han dagdrömde och pratade. Jag tänkte inte så mycket på det, berättar han.

Bildkälla: Skärmdump/WDRB

Åren gick och KC blev allt äldre. Han träffade en kvinna vid namn Sarah – och några år senare hade de bestämt sig. De skulle gifta sig. Trots att KC bara var några år gammal när han avgav sitt löfte till sin morfar visste han vad som skulle ske därefter.

Han tog sig till sin nu 90 år gamla förebild och morfar – för att ställa frågan han lovat för 20 år sedan.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Charlie blev chockad, men tackade ja till att bli sitt barnbarns best man på den stora dagen.

Den 15 april tidigare i år gifte sig Sarah och KC – och bredvid dem stod en liten farbror som fick vara vid sitt barnbarns sida på en av de största dagarna i hans liv.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Det här var verkligen en historia som gjorde mig varm i hjärtat och jag är så glad för att Charlie och KC fick dela den stora bröllopsdagen tillsammans på så nära håll.

Det här visar verkligen familjekärlek från den finaste sidan och i klippet nedan kan du se fler bilder från när Charlie får äran att vara best man på bröllopet.

Det här gjorde verkligen min dag så mycket bättre. Dela gärna artikeln med dina vänner så de också får läsa den vackra historien om Charlie och KC.