Morfar tror de ska fira barnbarnet – då får han sitt livs överraskning

Det brukar sägas att det är roligare att ge än att få – inte minst när man får se reaktionen hos den som tar emot presenten.

Det tror jag den här tjejen kan skriva under på. När hennes födelsedag nyligen närmade sig så bestämde hon sig för att bjuda över hela släkten till New York – men istället för att fira sig själv så överraskade hon sin morfar med en gåva han alltid hade drömt om.

Efter att ha sett morfarns reaktion tror jag inte hon ångrade sig en sekund…

Morfar hade alltid varit förtjust i en speciell modell av bilmärket Mercedes – något som tjejen inte hade glömt bort genom åren. Så när hon fick en möjlighet att köpa just en sådan bil, då tvekade hon inte en sekund på att slå till.

Hon bestämde sig för att avslöja den stora överraskningen på sin egen födelsedag när släkten, inklusive morfar, kom upp till hennes hem i New York.

Bildkälla: Youtube

När familjen drar av skynket tror morfar först att det är en födelsedagspresent till barnbarnet – det är ju henne de ska fira.

Men snart förklarar familjen att bilen faktiskt är till honom.

”Vad pratar ni om?”, säger en förvånad morfar.

Bildkälla: Youtube

”Skojar ni? Ärligt?”, fortsätter morfar trots släktens försök att övertyga honom.

Men snart sjunker nyheten in – och reaktionen är bara så rörande. Med en blandning av skratt och gråt tar han sig för hjärtat och får fram ett: ”Jag kan inte tro att det är sant”.

Bildkälla: Youtube

Givetvis får morfar också ta plats i sina drömmars bil.

”Det är ju din födelsedag”, utbrister han till barnbarnet som svarar ”Det spelar ingen roll”.

Bildkälla: Youtube

Titta på det rörande klippet här:

Vilken underbar överraskning – det är så fint att se morfarns reaktion! Dela gärna vidare den fina historien till dina vänner.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna