Morfarn får en rundtur i sonens nya hus – då säger han 3 ord som får båda i tårar

Som förälder eller morförälder kan man inte låta bli att engagera sig i barnens planerade husköp. Självklart vill man att de ska lägga sina pengar på ett ordentligt hus som inte kräver massa extrajobb och besvär, det är ju trots allt där de ska bilda en familj. 

Michaels pappa var en av de som engagerade sig lite extra mycket, då han följde med på husvisning efter husvisning men utan att tycka att något dög åt Michael och hans flickvän Bridget. Men när de slutligen kommer till ett speciellt hus säger Michael tre oanade ord som får alla i rummet att brista i tårar. 

Michaels pappa var känd för att vara skeptisk och kräsen, därför gick han under smeknamnet ”arga morfarn”. Inget av husen som Michales pappa följde med på visning i dög, och letandet såg ut att pågå i evighet. Tills en dag då de hittade ett hus som kändes helt rätt. Det var bara de att Michael aldrig tänkt köpa huset åt sig själv. 

I klippet överrasskar Michael sin pappa fullständigt genom att avslöja att huset är till honom, inte till paret. ”Pappa, det här är ditt hus”, säger sonen och pappan brister ut i tårar. 

Paret har under hela tiden tagit med pappan på husesyn för att se vilken bostad han tycker om, för att ge honom ett fint hem att bli gammal i. Hur fint är inte det? 

Det här gjorde mig så berörd. Det är viktigt att visa omtanke och kärlek till sina äldre genom hela livet. Dela gärna om du håller med.