Dotter missar skolbussen och ber pappa om skjuts: Titta nu när han lär henne en läxa hon sent kommer glömma

De flesta som haft tonåringar hemma vet att det inte krävs mycket för att de ska skämmas över dig.

Det spelar ingen roll vad du gör eller säger. Det är alltid fel. Tro mig, hur mycket du än försöker blir det aldrig rätt.

Som tonårsförälder kan det vara rätt jobbigt att alltid bli kritiserad och utskälld. Så vissa föräldrar ser det som sin skyldighet att sätta sitt barn lite på plats.

 

Och vad passar då inte bättre än att skämma ut sin son eller dotter inför sina vänner. För tro mig, det finns ingenting de tycker är värre, och förhoppningsvis kanske de lär sig en läxa att inte vara lika oförskämda i framtiden.

En pappa var fast besluten att lära sin dotter en läxa. Hon hade bara gått en dag i sin nya skola när hon missade sin skolbuss. Hennes enda sätt att komma till skolan var att låta hennes pappa köra henne.

Morgan
Youtube

Pappan gjorde som så många aldrig föräldrar gjort i alla år och kommer att fortsätta med i en lång framtid framöver och ställde upp för sitt barn.

Efter att ha sett den här videon är jag ganska säker på att det kommer att dröja ett tag innan Morgan missar bussen igen.

När de satt sig i bilen plockade Morgans pappa upp sin mobiltelefon och började filma.

Morgan
Youtube

Ingen skulle undgå att Morgan missat bussen den här dagen. Morgan var inte helt nöjd med sin pappas beteende.

Hon försöker konstant att gömma sig bakom sin hand medan pappan fortsätter att filma. Till råga på allt avslöjar pappan att han kommer att följa sin dotter hela vägen in till klassrummet. Snacka om förnedring för en tonåring.

Ta en titt på videon nedan så förstår du varför den här pappan blivit en kändis!

Jag förstår verkligen varför det här klippet har setts över två miljoner gånger. Dela videon med dina vänner på Facebook så att fler får ta del av den!