Motorcyklistens klockrena svar till kvinnan som kallade honom ”smutsig biker” hyllas av tusentals

Luc Perreault älskar att åka motorcykel, har många tatueringar och klär sig gärna i skinnväst. Han är vad man brukar kalla en ”motorcykelknutte”.

Han är också en mycket omtyckt pappa och son. Han har en fru och lever ett helt vanligt liv när han stiger av sin motorcykel.

Men ja, till och med han själv medger att han ser lite läskig ut i sina tatueringar och sin stora 127 kilo tunga kropp. Man ska dock aldrig döma en person efter utseende.

För tre år sedan blev Luc Perreault utsatt för just detta – han blev dömd för sitt utseende och mycket sårad över detta. Därför valde han att berätta om händelsen på Facebook, och hoppas att mamman som sårade honom läser.

Facebook/Luc Perreault

Hans facebookinlägg delades av tusentals människor och hyllades över hela världen. Lucs viktiga budskap har blivit omskrivet i flera tidningar och nyligen har hans brev börjat cirkulera på nätet igen.

Du kan läsa hans svar översatt till svenska här nedan.

”Till familjen i den röda SUV:en utanför Tim Hortons i dag

Ja, jag är en 127 kilo tung man med motorcykel och massor av tatueringar. Jag är en svetsare, jag är högljudd, jag svär massor och jag ser ut som någon som skulle kunna äta upp er själ om ni tittar på mig på fel sätt.

Vad du inte vet, dock, är att jag har varit lyckligt gift i elva år, mina barn kallar mig pappa, jag har universitetsutbildning, min mamma är stolt över mig och säger till alla hur stolt hon är som har en så underbar son, mina brorsdöttrar och systersöner är alltid glada över att träffa farbror Luc, när min dotter bröt armen grät jag mer än vad hon gjorde. Jag läser böcker, jag hjälper folk, jag gör allt för att stötta våra krigsveteraner och jag grät till och med när jag såg filmen Armageddon…”

Facebook/Luc Perreault

”Så nästa gång jag ler och säger hej till er lilla flicka och du tar tag i henne och säger ’nej, nej gumman, vi pratar inte med smutsiga bikers’, kom ihåg att du då sårar mig. Denna ’smutsiga biker’ skulle vara den första att springa in i ert brinnande hus för att rädda dina lilla flickas guldfisk så att hon inte skulle bli ledsen!!!!”

  

Vad fint Luc skriver! Vi borde alla ta med oss detta och tänka på det när vi möter andra människor. Döm aldrig någon efter utseende – då kanske du sårar någon mer än du tror.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna