Mystisk kvinna försökte kidnappa bebis på känd semesterort – nu vill mamman varna andra

Familjens sköna semesterresa förvandlades till panik, rädsla och ilska. 

Mitt på hotellet blev dottern utsatt för ett kidnappningsförsök. En mystisk, blondhårig kvinna ska ha försökt rycka tag i 23 månader unga dottern – men stoppades av familjen som höll fast i barnet. 

Nu vill mamman varna andra familjer. I ett långt inlägg på Facebook beskriver hon hela mardrömskvällen, skriver brittiska Mirror

 

En mystisk, blond kvinna försökte på lördagen kidnappa en 1-åring – mitt under familjens semester.

Den fruktansvärda historien utspelade sig på Mallorca i Spanien och drabbade Blaise Deacon och hennes 23 månader unga dotter.

En kvinna gick fram till Blaise vid elvatiden på kvällen – och försökte ta med sig dottern från hotellet som ligger i semesterorten Calas de Mallorca.

Nu utreds fallet av polisen, samtidigt som familjens mardrömshistoria sprids som en löpeld på internet. Mamman har delat ett inlägg på Facebook där hon beskriver händelseförloppet, som inträffade på andra semesterdagen. Blaise hade åkt till Spanien tillsammans med sin dotter, hennes partner och syster.

”Det värsta som kunde hända, hände oss. Min 23 månader gamla dotter togs nästan ifrån oss!!”, skriver mamman på Facebook.

Hon fortsätter:

”En kvinna gick fram till oss vid elvatiden när min dotter satt i mitt knä. Hennes pappa hade gått på toaletten, och kvinnan la sina armar runt henne och sa till oss att hon skulle ta med sig henne! Men jag höll i hårt och min syster sa nej till henne!!!”

”När kvinnan insåg att hon inte skulle få med sig henne, sprang hon därifrån! Jag jagade henne och hon sprang ut från hotellet och in i en bil! Hotellet vägrade ringa polisen, det hela skulle få hotellet att framstå i dålig dager. Då googlade jag spanska telefonnummer till polisen och sen var vi hos dem i nästan två timmar! Nästa dag var vi också hos polisen och tittade på kameraövervakningsbilder. Det här var i Cala de Mallorca på Hyb Euro calas hotel.”

”Snälla, var rädda om er på er semester! Vem som helst kan gå in på hotellen! Var extra vaksam! Snälla, dela och gör familjer medvetna om detta!”

Polisen har ännu inte velat uttala sig specifikt om fallet, uppger brittiska Mirror. Enligt Mirror beskrivs kvinnan som blondhårig och mörkare hudfärg.

Nu hjälps vi åt att dela denna varning inför semestern, så alla föräldrar håller sina barn under uppsikt!

Publicerad av Newsner familj