Mystiska bilderna från sjukhusets säkerhetskamera får mamman att tro på en räddande ängel.

När den mamma Colleen Banton tog sin vackra flickan till sjukhuset, visste hon att det förmodligen var slutet. Hennes 14-åriga dotter, Chelsea, hade under sitt korta liv haft en rad medicinska problem. När hon plötsligt insjuknade i en allvarlig lunginflammation skakade läkarna på huvudet. Den här gången skulle hon förmodligen inte klara sig. När Chelsea låg inne på sjukhusavdelningen tog hennes storasyster en bild på sin syster innan den natt som alla trodde skulle bli Chelseas sista på jorden. När Chelsea somnade in tog hela familjen ett tårfyllt farväl. Då, precis som deras familj tycktes ha splittrats, hände något som läkarna inte kunde förklara. Flickan blev plötsligt bättre ingen. Hon vaknade upp och frågade efter sin mamma Coleen. Men det var inte det enda otroliga som skedde på sjukhuset. En anställd på sjukhuset, som satte och tittade på övervakningskamerorna, hade sett något mystiskt på skärmen….

14-åriga Chelsea kämpade för sitt liv på sjukhuset och läkarna hade i stort sett gett upp hoppet.

Skarmavbild 2015-12-19 kl. 16.21.10

Men när en man på sjukhuset tittade på övervakningskamerorna upptäckte han något. När han visade mamma Colleen videon, var hon säker på vad hon såg: En ängel.

Skarmavbild 2015-12-19 kl. 16.22.41

Chelsea återhämtade sig otroligt snabbt och även om hon fortfarande lider av medicinska problem, var sjukhuspersonalen chockade över hennes plötsliga tillfrisknande. All känd medicinsk erfarenhet säger att hon förmodligen skulle ha dött, men här var det uppenbarligen någon som vakade över henne.

En del säger säkert att detta bara är hokus pokus och det får man respektera. Men samtidigt får man också respektera de som tror på sådana här fenomen. Håll med om att det inte går att veta helt säkert? Jag vill i alla fall tro att någon vakade över Chelsea. Så länge det inte går ut över vetenskapliga metoder för att behandla sjuka ser jag inga fel att tro på detta.

Vänligen denna otroliga video om du tror på änglar!