Någon hittade lilla Almas fina brev till pappa på gatan. Nu vill de ha hjälp att hitta honom.

Lilla Alma tänkte ta med sig sin pappa på fotboll på måndag. Hon hade köpt två biljetter till Hammarbys cupmatch mot Ljungskile som en ”alla hjärtans dag”-present till sin pappa, men råkade olyckligt tappa kuvertet med biljetterna. Kuvertet hittades på onsdagen på Hornsgatan på Södermalm i Stockholm och innehöll varken adress eller mottagarnamn.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Detta hittades i ett kuvert på Hornsgatan idag. Fanns ingen adress eller mottagarnamn.Hjälp Alma så det kan komma till…

Publicerat av Bajenland den 24 februari 2016

Till presenten hade Alma skrivit en handskriven lapp där hon berättar att hon bjuder med sin pappa på fotboll, och nu sprids den fina gesten på sociala medier. Fotbollssupportrar genom hela Sverige uppmanar varandra att sprida inlägget vidare så att Alma får tag i biljetterna och kan ta med sig sin pappa på matchen.

Biljetterna finns hos en person som har kontakt med Facebook-sidan Bajenland, och dit kan Alma och hennes pappa höra av sig för att få tag i presenten.

Hjälp gärna till att dela inlägget så att Alma får tag i biljetterna och kan ge den fina presenten till sin pappa. Vi hoppas att de får en härlig fotbollsupplevelse tillsammans!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna