Någon skar upp däcken och förstörde kärleksparets jul. Men gripande lappen på bilrutan förändrade allt.

Någon skar sönder däcken på parets bil. På en lapp på bilrutan förklarade då paret att följderna av sabotaget var långt mycket värre än vad brottslingen kunnat ana.

Josh Carwell-Cooke och hans fru Amber gick till bilen och upptäckte att någon skurit sönder däcken. Det är jobbigt och hemskt för vem som helst, men för det här paret var det värre än så. Med en lapp på bilrutan ville de förklara för den skyldige varför detta var en katastrof efter ett tufft år som innehållit regelbundna sjukhubesök.
Här nedanför är lappen och däcket:

Bildkälla: News 3.

car

På lappen står det:
Till dig som skar sönder våra däck. Tack för att du förstört julen för oss… Jag har åkt in och ut på sjukhuset och kämpat med Crohns sjukdom, diabetes och bukspottkörtelinflammation. Det har varit tufft. Nu jobbar jag äntligen igen, men vår ekonomi är fortfarande ansträngd.
Tack vare dig kommer våra julpengar (till julklappar och resa för att träffa familjemedlemmar) att användas till nya däck och dyra taxiresor till och från jobbet, så att jag kan fortsätta att försörja min familj. Hoppas du får en god jul!

Josh och Amber var förkrossade – tills en främling bestämde sig för att göra något. Rose Moore heter hon och när hon såg meddelandet på bilen valde Rose att lägga ut bilden och historien på däckföretaget Beurepaires Facebooksida. Hon frågade också om företaget kunde hjälpa till på något sätt. Och företaget agerade direkt.
– En i personalen åkte till området och träffade Rose sedan bytte han ut de två däck som blivit sönderskurna. Rose är hjälten i den här historien, och vi vill verkligen tacka henne för att hon gav oss möjligheten att sprida lite julglädje, säger företagets digitala marknadschef Annabel Henderson-Morrell till 3 News.

För Josh och Amber blev julen räddad och de kan nu både köpa julklappar och träffa familjemedlemmarna.
– Jag är fullkomligt mållös. Med de senaste 18 månaderna bakom oss, gör en främling detta för oss över en natt. Jag kan inte sätta ord på vilken lättnad det är, säger Josh.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna