När de 2 killarna får höra om en 5-åring som kräks på grund av mobbning gör de något som ger mig hopp.

Mobbning är något jag verkligen avskyr. Att ge sig på någon på grund av hur den ser ut eller hur den är som person är verkligen helt vidrigt gjort, alla är vi människor och ska behandlas med respekt. Tyvärr händer det alltför ofta att människor blir utsatta för mobbning, trots att vi försöker intala varandra att sådant inte ska få förekomma. Riktigt smärtsamt tycker jag det är när små barn utsätts för elakheter från sina så kallade kamrater. När den är killen fick höra om en 5-årig liten pojke som utsattes för mobbning gjorde han något som jag verkligen vill lyfta fram som inspiration för oss alla.

Chris Kuykendall är en 16-årig amerikansk fotbollsspelare. Under sin uppväxt utsattes han för svår mobbning. En hemlighet som han bar med sig under barndomen och aldrig berätta för sina föräldrar om. Även om mobbningen upphörde när han blev äldre kommer han alltid att bära med sig ärren från de tuffa åren.

Bildkälla: Youtube

Med anledning av detta reagerade Chris instinktivt när han fick höra om en 5-årig liten pojke som blev så allvarligt mobbad att han kräktes på mornarna innan han gick till skolan.

Bildkälla: Youtube

”Jag kom ihåg hur det fick mig att känna när jag blev mobbad. Jag blev helt enkelt eld och lågor. Jag ville förändra det där och då. Jag ville inte att han skulle behöva stå ut en enda dag till eller vakna en enda morgon till och känna att han inte ville gå till skolan”, berättar Chris i en tv-show med Meredith Vieira.

Så Chris bestämde sig för att bjuda den lilla pojken på lunch i skolan för att på så sätt sända ut signaler till mobbarna att den här lilla grabben minsann var en speciell kille som utan tvekan var häftig. Om han åt lunch med en amerikansk fotbollsspelare var han minsann en riktigt cool liten kille.

Bildkälla: Youtube

Och hans recept blev en omedelbar framgång. Mobbning upphörde och pojken slapp känna den där jobbiga ångesten inför skoldagen. Det här har nu inspirerat Chris och en av hans lagkamrater, som också blivit mobbad som barn, att starta en organisation kallad ”Eagle Buddies” som jobbar för att hjälpa mobbade barn att bygga upp sitt självförtroende.

Bildkälla: Youtube

Jag tycker att Chris och hans kompis förtjänar att hyllas för sitt fina engagemang för mobbade barn. Om du håller med får du gärna klicka på gilla här under.