När ingen dök upp på pojkens födelsedagskalas klev poliserna in och gjorde en underbar gest.

Toxey från amerikanska Arkansas hade länge sett fram emot att fira sin 10-årsdag med alla klasskamrater. Men när det väl var dags för kalas dök ingen av de 21 inbjudna barnen upp, och pojken fick istället sitta ensam och ledsen på sin födelsedag. Men som tur var fick några poliser höra talas om händelsen. De bestämde sig för att gripa in – och deras underbara gest hyllas nu av tusentals människor världen över.

Det var efter att mamma Angela Andrews skrivit ett känslosamt Facebook-inlägg som poliserna hörde talas om situationen, där den 10-årige pojken Toxey hade fått sitta ensam på sitt födelsedagskalas.

Två dagar efter det inställda kalaset knackade det på Toxeys dörr – och där stod en samling poliser som ville fira pojkens födelsedag med presenter och tårta.

Bildkälla: Arkansas State Police (Facebook)

polis3

Både pojken och mamman blev berörda av den fina gesten. Mamma Angela bestämde sig därför för att skriva ett meddelande till poliserna, som de nu har lagt ut på sin Facebook-sida:

”Jag vet inte var jag ska börja eftersom det inte känns tillräckligt att säga tack”, skriver hon och fortsätter:

”I eftermiddags, efter att Toxey kom hem från skolan, dök fem poliser upp utanför vårt hus med sin hund. De tog inte bara med sig en födelsedagstårta, utan också alla möjliga slags presenter. Han fick också leka med Rhino, polishunden, och med sirenerna i deras polisbilar”.

Bildkälla: Arkansas State Police (Facebook)

polis2

Bildkälla: Arkansas State Police (Facebook)

polis4

”De åt tårta och spelade basket med honom. Allt utifrån deras goda hjärtan. De gjorde min älskade unges dag, och hela hans år!! Tack från botten av mitt hjärta. Jag kommer aldrig kunna återgälda vänligheten ni visade min familj i dag”, skriver Angela innan hon avslutar:

”Kom igen nu vänner, nu gör vi dessa grabbarna kända! De förtjänar att bli igenkända för vilka underbara människor de är”.

Bildkälla: Arkansas State Police (Facebook)

polis1

Jag tycker verkligen att det var underbart gjort av poliserna, som klev in och såg till att pojken fick fira sin födelsedag trots allt. Dela gärna vidare om du också vill hylla poliserna!