När jag förstår varför butiken vägrar låta henne skicka tillbaka kappan fylls mitt hjärta med värme.

Ibland hittar man texter och inlägg på Facebook som verkligen gör en riktigt glad. Det här är en sådan text. En kvinna hade beställt en ny vinterkappa på en butik på nätet, men när hon väl fick den hem till sig insåg hon att den inte var bra. När hon då hörde av sig till kundtjänsten för att ta reda på hur hon kunde få pengarna tillbaka vägrade de ta emot kappan. Och när jag läser varför de vägrade, ja då hugger det verkligen till i mitt hjärta. Läs vidare så tror jag du förstår varför.

Jag hoppas verkligen att det här inlägget blir viralt därför jag la precis på efter att ha haft en av de bästa kundtjänst-upplevelserna jag varit med om i mitt liv. Jag hade beställt en vinterkappa från Zuily för några veckor sedan. När jag fick min beställning kunde jag se genom omslagsplasten att materialet på kappan inte skulle fungera så bra med de två hundraser vi har.

Grovt hundhår och vissa typer av material fungerar inte så bra ihop. Jag ringde kundtjänsten för att få veta hur jag kunde skicka tillbaka den oöppnade förpackningen med vinterkappan och få pengarna tillbaka.

Jag pratade med en trevlig ung man som hette Patrick och han berättade för mig att han skulle sätta in mina pengar på mitt konto omedelbart. Jag frågade återigen hur jag skulle göra för att skicka tillbaka kappan och han sa:

”Snälla, skicka inte tillbaka den. Om du vet någon som behöver en vinterjacka eller om du vill donera den till välgörenhet skulle det göra oss väldigt glada.”

Jag trodde helt allvarligt att han skojade. Det tog mig en stund att inse att han var helt allvarlig och sedan kom tårarna. Jag vet helt enkelt inga andra butiker som gör såhär, gör du? Jag gillade verkligen Zulily förut, men efter idag är jag en kund resten av LIVET. Världen behöver mer KÄRLEK som denna. Ärliga affärer. Ärlig etik. Så uppiggande!

I sincerely hope this post goes viral, because I just hung up from one of the best customer service experiences of my…

Publicerat av Kelly Blue Kinkel den 4 januari 2016

Jag gillar verkligen sånahär initiativ där man försöker göra vad man kan för att hjälpa andra på de sätt man kan. Om du håller med får du gärna klicka på gilla här under.