När 8-åringen inte fick biljett till Zlatan-matchen kom ett samtal som förändrade allt.

Den 25:e november återvänder Zlatan Ibrahimovic till hemstaden Malmö för match med sitt Paris Saint-Germain i Champions League. 8-åriga Hjalmar Fredricson var en av tusentals som var ute efter en biljett men som dessvärre inte fick någon. I en sista vädjan på Instagram vädjande han om biljetter. Men han hade inte väntat sig svaret han fick.

Hjalmar Fredricson är 8 år gammal och älskar fotboll. Precis som tusentals andra ville han av hela sitt hjärta se Champions League-matchen mellan Malmö FF och Paris Saint-Germain där Zlatan Ibrahimovic återvänder till Malmö för mötet med sin gamla klubb.

Men Hjalmar fick inga biljetter och blev förkrossad. På Instagram uttryckte han sin frustration över att inte kunna se matchen och försökte i desperation få till ett biljettbyte:

”Hej snälla snälla nån där ute jag vill så gärna gå på Malmö – Paris matchen i Malmö. Kan jag få en sån biljet så kan jag byta mot mina ridhopp biljeter. Där pappa tävlar i friends eller scandinavien. Jag är 8 år och kommer dö annars.”

Hjalmar, som är son till hästsportprofilerna Lisen Bratt Fredricson och Peder Fredricson, erbjöd sig alltså att byta bort sina ”ridhopp biljetter” för att i stället få chansen att se MFF möta Zlatans PSG.

Och 8-åringens önskan spred sig ända till den franska klubben. De ringde upp Hjalmar och lovade honom två biljetter till Zlatans återkomst.

– Bra att det kom i tidningen. Och att jag skulle få det här telefonsamtalet… jag kan knappt fatta det, säger Hjalmar till Ystads Allehanda.

Nu återstår bara att bestämma vem av föräldrarna som ska få följa med på matchen. Och Hjalmar vet hur han ska lösa problemet.

– Det får bli fem straffar var. Och jag är målvakt, säger Hjalmar till Ystads Allehanda.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna