När mamma hämtar bebis på dagis är han blåslagen och kräks – upptäcker snart vad personalen håller tyst om

Första gångerna man ska lämna ifrån sig sitt barn på förskola eller hos dagmamma är svåra, det kan nog alla föräldrar hålla med om. Förutom separationsångesten så finns en ständig oro att de ska göra illa sig eller bli sjuka. Det enda som lugnar en är tankarna på att ens barn är i trygga händer. Frågan är bara, är de verkligen det?

Det som hände småbarnsmamman Sarah Brown ska ingen människa behöva uppleva. Därför är det så viktigt att uppmärksamma. Det finns många fantastiska dagmammor och barnpedagoger, men tyvärr, så de finns det också olämpliga.

När Sarah skulle hämta sin sex månader gamla son Glen på förskolan såg hon att hans huvud och ansikte var täckt av stora märken.

Foto: YouTube Screenshot/Daily Mail

Där och då kunde hon inte avgöra var märkena kom ifrån, men varningsklockorna började snabbt att ringa när en kvinna i personalen sa att sonen kräkts, som om han blivit sjuk under dagens gång.

Mamma Sarah visste inte vad hon skulle tro, så hon tog snabbt med sig sonen hem och höll ett extra öga på honom. Då Glen fortsatte att kräkas resten av kvällen, och de röda märkena blev alltmer blåa, insåg Sarah att något verkligen var fel. Personalen borde ju sagt om hennes pojke varit med om en olycka tyckte hon.

6 månaders bebis utsattes för våld på förskolan

Sarahs man ringde genast en barnläkare som fick titta på Glen, och det visade sig snart att pojken utsatts för kraftigt våld mot huvudet. Allt tydde på att någon slagit honom, och enligt läkaren skulle personen i fråga ha använt sina händer.

”Jag var helt förkrossad. Jag menar, han är sex månader gammal. Jag förstår inte hur någon kan slå eller göra något mot honom”, sa Glens pappa till tv-kanalen Fox4, som fick nys om det hela efter att polis blandats in.

Förskolan har fått stänga igen

Exakt vad Sarahs pojke utsatts för har inte kunnat bevisats, men vad som är säkert är att han fått skallskador under tiden han var på förskolan. Därför har ägaren av förskolan fått sin licens indragen, och Kansas Department of Health and Environment har valt att stänga igen verksamheten på obestämd tid.

Ingen ska behöva råka ut för det här eller ens behöva oroa sig för att det ska hända. Dela för att uppmärksamma fler, för att visa att sanningen alltid kommer fram.